Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Eλληνική Κοινότητα Στουτγάρδης: Ανακοίνωση

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης, 

το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης σας εύχεται επί τη ευκαιρία των σχολικών διακοπών στο κρατίδιό μας και τη θερινή διακοπή των εβδομαδιαίων συναντήσεών μας, καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα.

Οι εβδομαδιαίες συναντήσεις της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης το φθινόπωρο θα πραγματοποιούνται ως έχει στο Altes Feuerwehrhaus Süd αλλά πλέον κάθε Παρασκευή μεταξύ 18 και 21 η ώρα. Η έναρξη των συναντήσεών μας θα λάβει χώρα την 1η Οκτωβρίου 2022. 

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων φθινόπωρο / χειμώνας θα ανακοινωθεί έγκαιρα. Πρώτα πάμε και εμείς διακοπές και θα επανέλθουμε δυναμικά με θεματικές βραδιές και ποικίλο πολιτιστικό, παιδαγωγικό και πολιτικό πρόγραμμα όπως προ πανδημϊας εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Κρατήστε όμως από τώρα τις εξής ημερομηνίες: 14.10.22 (Μουσικό πρόγραμμα με παρουσίαση βιβλίου του και με τον καθηγητή πανεπιστημίου, Δρ. Άγγελο Γιαννακόπουλο), 28.10.22 (εορταστική εκδήλωση της εθνικής επετείου με ομιλία και συζήτηση ως προς το κατοχικό δάνειο) και 6.11.22 (100 χρόνια  Σμύρνη - Μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Theater tri-bühne Stuttgart σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Νεφέλη και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Στουτγάρδη).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας που μας στηρίζετε και υποστηρίζετε τόσο με την παρουσία σας στις συναντήσεις και στις εκδηλώσεις μας όσο και με τα ενθαρρυντικά λόγια σας σε όποιες δυσκολίες προκύπτουν!

Έτσι μας δίνετε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε το έργο που αναλάβαμε και διεκπεραιώνουμε για τον Ελληνισμό του Δήμου Στουτγάρδης και περιχώρων αλλά και ως γέφυρα μεταξύ των πολιτισμών (περίπου 170 εθνικότητες κατοικούν στο δήμο μας) και κυρίως μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας! 

Φιλικά

Το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Στουτγάρδης 

Άννα Ιωαννίδου , Πρόεδρος 

Γεωργία Κεμανετζίδου , Γραμματέας 

Αλέξιος Καραμανώλας , Αντιπρόεδρος

Τριαντάφυλλος Σιντούκας, Ταμείας

και τα μέλη του ΔΣ

Παρασκευή Τσούκα, Μαρία Μπόλλα , Νικόλαος Ζυγόπουλος, Ιωνάθαν Καρασάντι, Αλέξανδρος Μπέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.