Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Φιλανθρωπική δράση Συλλόγων και φορέων Μονάχου - Ανακοίνωση

Tην επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει,  από τους συλλόγους που συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή και στο πλαίσιο της 8ης φιλανθρωπικής δράσης, το κουπόνι του 1 € προκειμένου .

8η φιλανθρωπική Μονάχου

Το κουπόνι αποτελεί απλά απόδειξη είσπραξης και έχει σαν στόχο να δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να συμμετέχει στην προσπάθεια ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες που έχει και με τον τρόπο αυτό να εκφραστεί η συλλογική δράση του Ελληνισμού του Μονάχου και των περιχώρων.

Όπως έχουμε ανακοινώσει φέτος όλα τα έσοδα θα διατεθούν :

  • Στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Στοργή», με έδρα την Ηγουμενίτσα, το οποίο «στηρίζει τη φροντίδα παιδιών με ειδικές ικανότητες». 
  • Στο Κέντρο Παιδικής Προστασίας «Κιβωτός του Κόσμου» Ηπείρου, το οποίο παρέχει υπηρεσίες που, «εξασφαλίζουν ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη». 
  • Στην οργάνωση Förderverein Kinderpalliativzentrum Munchen eV που εδρεύει στο Μόναχο και στηρίζει τη φροντίδα παιδιών και νέων με σοβαρές ανίατες ασθένειες.

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν:

Ενορία Αγίου Γεωργίου, Σύλλογοι Αιγαίου, Ελασσονιτών, Επτανησίων, Ηπειρωτικής Κοινότητας, Ηπειρωτικού Συλλόγου "ΣΟΥΛΙ", Θρακιωτών, Κρητών, Μακεδόνων, Ποντίων, η γυναικεία ομάδα του Ελληνικού Σπιτιού, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μονάχου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Τμημάτων Ελληνικής Γλώσσας (ΤΕΓ) , ο Πανθεσσαλικός και το Χοροεργαστήρι Μπάλος

Επίσης την εκδήλωση στηρίζουν:

Η ενορία των Αγίων Πάντων, το ϊδρυμα ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, η Λέσχη Ελλήνων Επιστημόνων, ο πολιτιστικός σύλλογος "Λύκειον των Ελληνίδων", ο μουσικός σύλλογος Φιλαρμονία, ο σύλλογος Τένις TC Philathlos, το ενημερωτικό πορτάλ gr-news.de, Σχολής τένις Χρήστος Θεοδοσιάδης, Βeach Arena, ποδοσφαιρικός σύλλογος FC Hellas, Ελληνική Κοινότητα Haar και Ελληνική Κοινότητα Karlsfeld

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία του ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.