Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Μόναχο: Γιορτή εθελοντισμού, συλλογικής δράσης και ενότητας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου θα βρεθούμε και πάλι στην "γιορτή" στο Μόναχο 

Φιλανθρωπική Μονάχου - ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ

Η δράση αλληλεγγύης ελληνικών συλλόγων και φορέων Μονάχου έχει εξελιχθεί εδώ και χρόνια σε μια  "γιορτή του εθελοντισμού, της συλλογικής δράσης και της  ενότητας" του Ελληνισμού.

Δεκάδες μέλη των ελληνικών συλλόγων ετοιμάζουν εδέσματα από διάφορες περιοχές της χώρας μας, μουσικά σχήματα προσφέρονται (αφιλοκερδώς) να συνοδεύσουν την εκδήλωση.

Γραφίστες, σχεδιαστές πλακάτ και εντύπων, φωτογράφοι (ακόμη και εθελοντική δημιουργία βίντεο / σποτ για την προβολή της εκδήλωσης) έχουν τη δική τους ιδιαίτερη  συμμετοχή στη γιορτή.

Καλλιτέχνες ετοιμάζουν (αφιλοκερδώς) γούρια για να πουληθούν, εστιάτοροι προσφέρουν σουβλάκια και Glühwein (ζεστό κρασί).

Εθελοντές έχουν δηλωθεί για την πώληση καφέ και αναψυκτικών καθώς και συμμτέχουν στην οργανωτική προετοιμασία της εκδήλωσης.

Όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο που αποφασίζεται από την οργανωτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ελληνικοί σύλλογοι και φορείς του Μονάχου.

Βέβαια τεράστια είναι και η συμβολή όλων των δωρητών και όλων των φίλων που έρχονται στην εκδήλωση και δημιουργούν μια όμορφη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Σ αυτή την 8η "γιορτή" θα βρεθούμε, μετά από δυο χρόνια, και πάλι μαζί. Την ερχόμενη Κυριακή στο Multikulturelles Jugendzentrum Westend - Westendstr 66a, 80 339 München 

Eίσοδος ελεύθερη 

Φωτογραφίες από προηγούμενη εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.