Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

FTI: Προσφορές για οικογένειες για ταξίδια και στην Ελλάδα

H τρέχουσα διαφημιστική εκστρατεία του FTI περιέχει επιλεγμένες προσφορές έως τις 31 Μαρτίου 2023. Οι πελάτες που επιλέγουν μια αντίστοιχη προσφορά πληρώνουν μόνο το ήμισυ της κανονικής τιμής ξενοδοχείου.

Για πρώτη φορά, όπως τονίζει η FTI, η διοργανώτρια προσφέρει τιμές για παιδιά με βάση το μοντέλο της ανταγωνιστικής TUI. 

Οι προσφορές ισχύουν για παιδιά ηλικίας από δύο έως έντεκα ετών. 

Για διακοπές σε διαδρομές μικρών και μεσαίων αποστάσεων, τα παιδιά ταξιδεύουν με FTI από 99 ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τον προορισμό (αρχικά για κρατήσεις έως και 12 Φεβρουαρίου 2023). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνταξιδεύει ένας ενήλικας και όχι περισσότερα από δύο παιδιά.

Οι σταθερές τιμές ισχύουν ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού, την αεροπορική εταιρεία, τις επίσημες αργίες ή την υψηλή περίοδο και και τις σχολικές διακοπές. 

Για τα στην τιμή συμπεριλαμβανονται η πτήσης, οι μεταφορές και το βασικό γεύμα  που προσφέρει το ξενοδοχείο / ενοικιαζόμενο διαμέριμσα 

Στην Ελλάδα με 199 ευρώ

Η κλίμακα είναι η εξής: με 99 ευρώ, τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στην Τουρκική Ριβιέρα ή στη Βουλγαρία, με 199 ευρώ στην Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Κύπρο, τις Βαλεαρίδες και τις Κανάριες Νήσους καθώς και στην Ιταλία, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και την Τυνησία. Με 299 ευρώ μπορούν να ταξιδέψουν στο Μαρόκο ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.