Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Βαρκελώνη: Γαστρονομική Έκθεση Ελληνικών και Κυπριακών Προϊόντων

Για τρίτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί η μοναδική γαστρονομική έκθεση στη Ισπανία που αφορά ελληνικά και κυπριακά προϊόντα και εδέσματα. Αποτελεί πλέον την ιδανικότερη βιτρίνα για την παρουσίαση παραδοσιακών και πρωτότυπων γευστικών προϊόντων προερχομένων από τις δύο χώρες.

Η AMBROΣIA πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, από τις 12.00 έως τις  21.00, στον πολιτιστικό χώρο La Lleialtat Santsenca στο κέντρο της Βαρκελώνης, προσφέροντας στο τοπικό κοινό μια μοναδική ευκαιρία να γευτεί τα ελληνικά και κυπριακά εδέσματα.

Διοργανωτής της AMBROΣIA είναι η εταιρεία OKTANA-Casa de Cultura. Στην έκθεση συμμετέχουν παραγωγοί και διανομείς τυριών, ποτών, μπαχαρικών, βιολογικών βοτάνων, παραδοσιακών εδεσμάτων, γλυκών και φαγητών. Το Υπουργείο Ενέγειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου θα συμμετέχει με περίπτερο προώθησης του χαλλουμιού, εικονικού προϊόντος της Κύπρου. sObres Mestres, το καφέ της Lleialtat, συμμετέχει στην ΑΜΒΡΟΣΙΑ προσφέροντας ελληνικούς μεζέδες και ποτά. Το sObres Mestres είναι ένα project κατά της σπατάλης των τροφίμων που προωθεί τη βιώσιμη και υγιεινή διατροφή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.