Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Deutsche Bahn: Διακοπή πολλών δρομολογίων

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, η Deutsche Bahn κλείνει, λόγω κατασκευαστικών εργασιών, ένα από τα πιο σημαντικά δρομολόγια στην περιοχή του Ρουρ .

Συγκεκριμένα, από τις 31 Μαρτίου έως τις 14 Απριλίου θα διακοπούν όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταξύ Έσσεν και Ντούισμπουργκ. Πολλά υπεραστικά τρένα και 14 τοπικά δρομολόγια θα ακυρωθούν επίσης μεταξύ Έσσεν, Μπόχουμ και Ντόρτμουντ και μεταξύ Ντίσελντορφ και Ντούισμπουργκ. 

Η γραμμή μεταξύ Κάσελ και Φούλντα θα παραμείνει επίσης κλειστή για περισσότερο από οκτώ μήνες. Οι εργασίες στο τμήμα της γραμμής υψηλής ταχύτητας Ανόβερο-Βούρτσμπουργκ έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και να ολοκληρωθούν στις 9 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η υπεραστική κυκλοφορία θα εκτρέπεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών, οπότε οι ταξιδιώτες θα χρειαστούν επιπλέον έως και 60 λεπτά.

Οι ταξιδιώτες μεταξύ Βερολίνου και Ανόβερου πρέπει επίσης να είναι προετοιμασμένοι για περιορισμούς και εκτροπές, καθώς εδώ ανανεώνονται οι γραμμές. Ορισμένες συνδέσεις ICE προς το Βερολίνο θα εκτρέπονται μέσω Μαγδεμβούργου μέχρι τις 5 Μαΐου. Σύμφωνα με την Deutsche Bahn, αυτό επηρεάζει, μεταξύ άλλων, τις γραμμές Κολωνία/Ντίσελντορφ-Αννόβερο Βερολίνο και Φρανκφούρτη-Κάσελ-Γκέτινγκεν-Μπράουνσβαϊγκ-Βερολίνο. Κατά συνέπεια, πρέπει να προβλεφθούν και εδώ έως και 60 λεπτά μεγαλύτεροι χρόνοι διαδρομής. 

Το ICE Sprinter μεταξύ Κολωνίας και Βερολίνου θα ακυρωθεί εντελώς κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.