Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Κως: Σε στραγγαλισμό παραπέμπουν τα πρώτα ευρήματα

Από τη μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί η σορός της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της Αναστάζια Ρουμπίνσκα «δείχνουν» στραγγαλισμό.

Όπως έγινε γνωστό, η σορός βρέθηκε μέσα σε σακούλα η οποία ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε σε υδροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές κοντά στο Τιγκάκι από γυναίκα εθελόντρια, σε απόσταση 1 χλμ από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ η μισή σορός βρισκόταν μέσα σε μία μαύρη σακούλα και η άλλη μισή απ’ έξω. Ήταν σκεπασμένη με κλαδιά και τυλιγμένη με σεντόνι. Η σορός δεν έχει σημάδια τεμαχισμού.

Οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονική πράξη. 

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.