Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Ελληνικά σχολεία Waiblingen / Heidelberg: "Χριστουγεννιάτικη δράση"

Με πρωτοβουλία των Ελληνικών Σχολείων Waiblingen και  Heidelberg  και σε συνεργασία με τα σχολεία του Feuerbach, Winnenden, Nagold, Βad Cannstatt και Schwaikheim πραγματοποιείται και φέτος η κοινή δράση ενόψει των Χριστουγέννων!

     Με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών "για τα παιδιά που η ζωή τους έχει δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο", αλλά και έμπρακτης κατάδειξης του πραγματικού νοήματος των Χριστουγέννων που είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο, δημιουργούμε μαζί με τους  μαθητές μας χριστουγεννιάτικες κάρτες αγάπης, αναφέρει η κοινή ανακοίνωση.


     Οι κάρτες είναι διαθέσιμες προς αγορά στις χριστουγεννιάτικες γιορτές των σχολείων μας, ενώ τα έσοδα από την πώλησή τους  θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό (αποστολή εκπαιδευτικού υλικού στο Σχολείο Νοσηλευομένων Παιδιών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης , όπως και σε μαθητές Σχολείων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία).

      Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους στηρίζουν και αυτή τη χρονιά αυτή τη συνεργατική δράση αγάπης σε μια προσπάθεια να χαρίσουμε φως και ελπίδα σε παιδιά από την πατρίδα μας που το έχουν τόση ανάγκη τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

΄    Γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.. Το καταφέραμε πέρυσι… 

Με σας ως πολύτιμους αρωγούς θα τα καταφέρουμε και φέτος.

Με την αμέριστη στήριξη και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων μας

Οι υπεύθυνοι για τη συνεργατική δράση εκπαιδευτικοί

Ζαρογιάννη Καλλιόπη - TEΓ Waiblingen και   Κοντογεώργος Μιχαήλ - Ελεύθερο Σχολείο Heidelberg


Σημειώνεται ότι την προσεχή Τετάρτη " η φλόγα της χριστουγεννιάτικης αγάπης" θα φιλοξενηθεί στη " Φωνή της  Ελλάδας " σε μια εκπομπή αφιερωμένη  αποκλειστικά στο σχολείο , ενώ την επόμενη Τρίτη θα παρουσιιαστεί η δράση στην εκπομπή " Περίμετρος" της ΕΡΤ3. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.