Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

ADAC: Οι δρόμοι με ιδιαίτερη συμφόρηση το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο τελειώνουν οι σχολικές διακοπές σε πολλά ομόσπονδα κρατίδια και αυτό θα προκαλέσει σε κάποιους αυτοκινητόδρομους ιδιαίτερη συμφόρηση

Η ADAC προβλέπει κυκλοφοριακή συμφόρηση το Σαββατοκύριακο στον αυτοκινητόδρομο Inntal μεταξύ Kufstein και Inntaldreieck, στον Α8 μεταξύ Σάλτσμπουργκ, Μονάχου και Στουτγάρδης και στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου. Επηρεάζονται επίσης ο A9 Μόναχο - Νυρεμβέργη - Βερολίνο, ο A95 Μόναχο - Garmisch-Partenkirchen, ο A7 Füssen/Reutte - Würzburg, ο A6 Heilbronn - Νυρεμβέργη και ο A3 Passau - Νυρεμβέργη - Φρανκφούρτη.

Χρόνοι αναμονής στις συνοριακές διαβάσεις

Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν από την Αυστρία προς την πατρίδα τους πρέπει να αναμένουν χρόνους αναμονής στις συνοριακές διαβάσεις, ανεξάρτητα από το αν διασχίζουν τα σύνορα στο Walserberg (A8 Σάλτσμπουργκ - Μόναχο), στο Kiefersfelden (A93 Kufstein - Rosenheim) ή στο Suben (A3 Linz - Passau).

Χιόνι τη νύχτα προς την Κυριακή

Η Γερμανική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχερό καιρό για το Σάββατο, κυρίως στη νότια Βαυαρία. Καθώς οι θερμοκρασίες θα είναι πιθανότατα μόνο λίγο πάνω από το μηδέν κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενδέχεται να χιονίσει και στα υψηλότερα πεδινά τμήματα. Περισσότερο χιόνι θα πέσει το βράδυ της Κυριακής, καθώς η θερμοκρασία θα πέσει στους -7 βαθμούς.

Πηγή: ADAC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.