Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Στη Γερμανία ο Δ. Κουτσούμπας στις 9 – 11 Μάη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Γερμανία την Πέμπτη 9, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Μάη.


Την Πέμπτη 9 Μάη στις 16:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μόναχο (Münchner Künstlerhaus, Lenbachplatz 8, Maxburgstrasse, 80333 München), με θέμα: «Στις Ευρωεκλογές οι Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για δουλειά με δικαιώματα - Για να μην κλείσει κανένα ελληνικό σχολείο – Τιμωρούμε τα κόμματα της ΕΕ και του συστήματος».

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από εργαζόμενους που συμπορεύονται με το ΚΚΕ και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην 9η Μάη, μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών.

Την Παρασκευή 10 Μάη στις 20:00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ντίσελντορφ (Ενοριακό Κέντρο Αγίου Ανδρέα, Am Schönenkamp 1, 40599 Düsseldorf), με θέμα: «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!»

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις από εργαζόμενους που συμπορεύονται με το ΚΚΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι, με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.