Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Rundfunk Berlin-Brandeburg: Δημοσίευμα για αγώνα ΠΑΟ - Φενέρ

Rundfunk Berlin-Brandeburg (RBB): «Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο»

Rundfunk Berlin-Brandeburg (RBB): «Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό της Euroleague στο Βερολίνο»
Στην χθεσινοβραδινή επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της τουρκικής Φενερμπαχτσέ  με 73:57 στους ημιτελικούς αγώνες του Final Four που πραγματοποιήθηκαν στο Uber Arena του Βερολίνου, αναφέρεται η Ραδιοφωνία Βερολίνου-Βραδεμβούργου RΒΒ, σημειώνοντας ότι αύριο αναμένεται η αναμέτρηση των δύο νικητών στον τελικό.

«Στο πρώτο παιχνίδι, η Αθήνα ξεκίνησε καλύτερα με τον Κώστα Αντετονκούμπο -με τον αδερφό του, τον Έλληνα σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, να βρίσκεται στο κοινό- και κέρδιζε ξεκάθαρα στην πρώτη περίοδο. Η Φενερμπαχτσέ μείωσε τη διαφορά μέχρι το ημίχρονο. Μετά όμως, ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το προβάδισμα, εξασφάλισε μια εύκολη νίκη και μπορεί πλέον να ονειρεύεται τον πρώτο του τίτλο στην Euroleague μετά από 13 χρόνια», σημειώνει, μεταξύ άλλων, το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο επισημαίνει ότι πριν από τους αγώνες σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των αντίπαλων ομάδων Παναθηναϊκού και Φενερμπαχτσέ (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ, όπως διευκρινίζεται), με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του ημιτελικού. Η αστυνομία κατέγραψε τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων και απαγόρευσε την είσοδό τους,  ανεξάρτητα από το αν διέθεταν έγκυρα εισιτήρια.

Στα επεισόδια αναφέρονται με πρακτορειακά δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες τους και εφ/δες, όπως Tagesspiegel, FAZ, Bild, Berliner Tageszeitung και ZEIT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.