Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Βραβείο ανθρωπισμού στο Γιώργο Σαμαρά

Ανθρωπισμός: συμπεριφορά που ταιριάζει σε άνθρωπο προς συνάνθρωπό του, σεβασμός και αγάπη!

Το βραβείο ανθρωπισμού από την Mundo Deportivo έλαβε ο Γιώργος Σαμαράς για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον μικρό φίλαθλο της Σέλτικ, Τζέι Μπίτι.

Η ισπανική εφημερίδα, σε μια λαμπρή εκδήλωση, απένειμε τα αθλητικά της βραβεία για το 2014, με έντονο ελληνικό «χρώμα», καθώς ο διεθνής επιθετικός έλαβε το βραβείο ανθρωπισμού, για την ιδιαίτερη φιλική σχέση που έχει με τον μικρό Τζέι, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Down.
Κατά την παρουσίαση του βραβείου, αναφέρθηκε και η χειρονομία του Σαμαρά να καλέσει τον μικρό Τζέι με την οικογένειά του στη Βραζιλία, για να τον εμψυχώσει όταν η Εθνική μας ομάδα έπαιζε στο μουντιάλ.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην Βαρκελώνη και να παραλάβει ο ίδιος το βραβείο του, καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Αλ Χιλάλ, ωστόσο, ο μικρός Τζέι παραβρέθηκε στο Gala της Βαρκελώνης και παρέλαβε το βραβείο, εκ μέρους του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, κατά την παραλαβή του βραβείου, ο μικρός Τζέι μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Σαμαρά, ενώ έδειξε και μια μικρή… συμπάθεια, στην Μπαρτσελόνα. συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι μεγάλος οπαδός της Σέλτικ και του Σαμαρά. Συμπαθώ την Μπαρτσελόνα, αλλά περισσότερο αγαπώ την Σέλτικ».

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.