Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Φιλικό παλαιμάχων Μπαρτσελόνα-ΠΑΣ Γιάννινα για καλό σκοπό

Επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν στις 18 Νοεμβρίου παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα και σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσουν φιλικό με τους Ηπειρώτες. 

Μια ομάδα πρώην ποδοσφαιριστών της FC Barcelona, θρύλοι και
παλαίμαχοι, θα έρθουν στα Ιωάννινα στις 18 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσουν εργαστήρια ποδοσφαίρου μαζί με περίπου 150 αγόρια, κορίτσια και ενήλικες πρόσφυγες που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Σε δηλώσεις προς τον Τύπο, οι παίκτες της FC Barcelona θα είναι διαθέσιμοι να μοιραστούν με τους δημοσιογράφους την εμπειρία τους με τους πρόσφυγες. Επίσης, η ΠΑΣ Γιάννινα και η Υ.Α. θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ένταξης. Οι παλαίμαχοι της FC Barcelona και της ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι το ίδιο απόγευμα.
Ο Σύλλογος των Παικτών της Barca επιθυμεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσει μία εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους. To ταξίδι αυτό αποτελεί μέρος των δράσεων του Ιδρύματος και του Ομίλου FC Barcelona για τη στήριξη των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη. 
Συνέντευξη Τύπου 
Τοποθεσία: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», οδός Τζαβέλλα 18, 453 33 Ιωάννινα 
Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 11:00 π.μ. 
Εργαστήρια ποδοσφαίρου με πρόσφυγες 
Τοποθεσία: Πανηπειρωτικό Στάδιο, οδός Ιωαννίνων 152, Ανατολή, 452 21 Ιωάννινα 
Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 12:15-13:00 
Φιλικός αγώνας Παλαίμαχων ΠΑΣ Γιάννινα – Παλαίμαχων FC Barcelona 
Τοποθεσία: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες», οδός Τζαβέλλα 18, 453 33 Ιωάννινα 
Ώρα: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016, 19:00 (αγώνας) και 21:15 (συνέντευξη τύπου) 

Δημοσιεύτηκε: Sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου