Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Επίθεση με τσεκούρι στο σταθμό του Düsseldorf - 4 τραυματίες

00.45  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ ο δράστης είναι ένας 36χρονος, κάτοικος της πόλης Βούπερταλ από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Παράλληλα η αστυνομία ξεκινάει πλέον από το δεδομένο ότι δεν υπήρχε συνεργός. 7 τα άτομα που τραυματίστηκαν

00.15   Πέντε τα άτομα που τραυματίστηκαν (3 άνδρες και μια γυναίκα). Δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι ο δεύτερος συλληφθέντας έχει σχέση με την επίθεση,
23.40 Σύμφωνα με το Spiegel στην αρχή επιτέθηκε σε δυο ανθρώπους στο S-Bahn και μετά κατέβηκε στον κεντρικό σταθμό. Εκεί χτύπησε άλλους πολίτες. Στη συνέχεια πήδηξε από την γέφυρα Eisenbahnbrücke όπου ταυματίστηκε. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμη τα στοιχεία του.
23.10  Δυο οι συλλήψεις αναφέρει το Spiegel ¨Έξι οι τραυματίες, ένα κε των οποίων σοβαρά χωρίς όμως να κινδυνεύει.

23.05 Νεότερα δημοσιεύματα στα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ένα άτομο έχει συλληφθεί και ένα αναζητείται. Ο αριθμός των τραυματισμένων δεν είναι ξεκάθαρος. Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε από επιβάτη τρένου που κατέβηκε μόλις σταμάτησε το τρένο επιτεθέμενος με τσεκούρι στους πολίτες που περίμεναν στο σταθμό.

-------------------------
22.30 4 άτομα επιτέθηκαν πριν λίγη ώρα με τσεκούρι στον κεντρικό σιδηροδρομικο σταθμό του Ντίσενλτορφ και τραυμάτισαν 4 πολίτες. Οι δυο εξ αυτών συνελήφθησαν από την αστυνομία. Οι άλλοι δυο ξέφυγαν στο κέντρο της πόλης ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει άλλα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.