Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ίδρυση συνδέσμου Ελλήνων ιατρών στο Μόναχο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

με το παρόν θέλουμε να σας ανακοινώσουμε την ίδρυση ενός συνδέσμου ιατρών στην πόλη του Μονάχου με την ονομασία
"Ιατρική Μονάχου” , στα Γερμανικά ”IATRIKI-MUC“.
Ο σύνδεσμος απευθύνεται προς τους συναδέλφους με ιατρεία ή συναδέλφους που εργάζονται σε πολυϊατρεία.
Σκοπός του συνδέσμου είναι η γνωριμία των ιατρών μεταξύ των, όπως επίσης και η συνεργασία τους σε όλους τους τομείς της ιατρικής. Αυτό θα αποβεί προς όφελος των ασθενών.
Κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος μπορεί να απευθύνεται για πληροφορίες στην εξής ηλεκτρονική Δ/νση: info@iatriki-muc.de ( Υπεύθυνοι επαφής κ.κ. Σοφία Τουρλακίδου και Ανδρέας Μoράκης)

Με εκτίμηση,
Συνδεσμος Ιατρών Μονάχου

Σχόλιο του "Δορυφόρου" για τη δημιουργία συνδέσμου Ελλήνων ιατρών στο Μόναχο
Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, η οποία ήδη έχει αρχίσει να επιτυγχάνει τους στόχους της έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια στο Μόναχο.
Συγκεριμένα αφορά τους Έλληνες ιατρούς στην πόλη του Μονάχου, οι οποίοι δημιούργησαν ένα σύνδεσμο Ελλήνων ιατρών, στον οποίο συμμετέχουν όλο και περισσότεροι συνάδελφοι τους.
Στο ακόμη αρχικό στάδιο του συνδέσμου οι στόχοι της προσπάθειας είναι συγκεκριμένοι. Κατά κύριο λόγο αφορούν στην ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω σε ιατρικά θέματα μεταξύ των συναδέλφων ιατρών μέσα σ ένα φιλικό και συναδελφικό περιβάλλον.

Βραχυπρόθεσμα επιδιώκεται όμως και η παροχή βοήθειας σε συναδέλφους που έρχονται από την Ελλάδα, καθώς και η στήριξη και η δυνατότητα διασύνδεσης των Ελλήνων φοιτητών Ιατρικής στο Μόναχο. Επίσης έχουν γίνει προτάσεις για πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα απευθύνονται σε ιατρούς, ασθενείς και τον Ελληνισμό γενικότερα.

Η πρωτοβουλία iatriki-muc απευθύνεται στον ιατρικό τομέα δηλ. Ιατρούς και Οδοντιάτρους, οι οποίοι εξασκούν ελεύθερο επάγγελμα. Η συνεργασία με τους νοσοκομειακούς συναδέλφους έχει ήδη  ξεκινήσει. Αλλά και με τα παρεμφερή προς την Ιατρική επαγγέλματα θα υπάρξει στο μέλλον συνεργασία, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη συνεργασία στον τομέα της Ιατρικής.

Την πρωτοβουλία συντονίζουν η καρδιολόγος Σοφία Τουρλακίδου και ο οδοντίατρος Ανδρέας Μοράκης.

'Ηδη λειτουργεί ιστοσελίδα με την ηλεκτρονική διεύθυνση iatriki-muc.de , στην οποία "καλωσορίζει" τους επισκέπτες φωτογραφία του αγάλματος του Ιπποκράτη μπροστά από την κρατική βιβλιοθήκη στο Μόναχο.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.