Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ταξίδι εξοικείωσης στην Ήπειρο από δέκα επιλεγμένα γερμανικά τουριστικά πρακτορεία

Οι Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες, 
στο Αρχαίο Θέατρο της Δωδώνης
Ολοκληρώθηκε το ταξίδι εξοικείωσης (Fam Trip) εκπροσώπων από δέκα επιλεγμένα τουριστικά πρακτορεία της νότιας Γερμανίας, που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το γερμανικό Ίδρυμα Willy Scharnow-Stiftung für Touristik από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου και είχε ως στόχο την προβολή στη γερμανική τουριστική αγορά των συγκριτικών τουριστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι Γερμανοί Τ.Ο’s είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το   ορεινό και παραθαλάσσιο τοπίο της Ηπείρου, να περιηγηθούν στη μακραίωνη ιστορία και τον πολιτισμό της, να συνομιλήσουν με τοπικούς παραγωγούς.

Επίσης συμμετείχαν σε γαστρονομικές δράσεις, όπως γευσιγνωσία οίνου και ελαιολάδου και γεύτηκαν αυθεντικές γαστρονομικές γεύσεις.

Στο πρόγραμμα δεν απουσίαζε η εμπειρία κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Βοϊδομάτη.
Κατάβαση του ποταμού Βοϊδομάτη από τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες, κατά την επίσκεψή τους στην Ήπειρο.

Οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, κο Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο οποίος εξήρε τις ομορφιές της Ηπείρου και επισήμανε τις ενέργειες της Περιφέρειας για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής στη γερμανική αγορά, αλλά και την παραδοσιακή φιλία που διέπει τις δύο χώρες.

Πηγή: ΕΟΤ Γερμανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.