Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

neakriti.gr: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία 32χρονου Κρητικού από το Ottobrunn

Ρεπορτάζ των Φιλία Σαριδάκη- Γιώργο Σαχίνη για την ηλεκτρονική σελίδα neakriti.gr αναφέρεται στην προ ημερών δολοφονία ενός Έλληνα στο Τιρόλο της Αυστρίας ο οποίος ζούσε στο Ottobrunn.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο δολοφονημένος 32χρονος Κρητικός με καταγωγή από το Σίβα είχε μετακομίσει πρόσφατα στη
Γερμανία, ενώ χαρακτηρίζει τραγικές τις προεκτάσεις της υπόθεσης αφού συνελήφθη η σύζυγός του και ένας 28χρονος ομογενής. Τραγική φιγούρα η 6χρονη κόρη του ζευγαριού μπροστά στα μάτια της οποίας εκτυλίσσονται τα δραματικά γεγονότα, που άλλαξαν για πάντα τη ζωή της.

Ο αδερφός του θύματος έφτασε συγκλονισμένος από την τραγική εξέλιξη στη Γερμανία ενώ ζητούμενο είναι τι θα γίνει με την 6χρονη κόρη καθώς αρχικά έγινε γνωστό ότι την επιμέλεια έχουν οι γερμανικές αρχές.

Τον γάζωσαν με 11 σφαίρες
Όπως έγινε γνωστό το πτώμα του 32χρονου εντοπίστηκε ανοίγοντας τον κύκλο ερευνών ενώ σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές έχει γαζωθεί από 11 σφαίρες, ωστόσο τον "βρήκαν" οι έξι σφαίρες. 

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός του 32χρονου είναι κοντά στα σύνορα Αυστρίας- Γερμανίας και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από το σπίτι του, ενώ το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας που οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο ενος χώρου στάθμευσης.Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα οι δράστες προσπάθησαν να τον πετάξουν σε χαράδρα βάθους 150 μέτρων αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πατέρας θύματος: Θέλω να μάθω την αλήθεια
Ο πατέρας του θύματος Μανώλης μιλώντας στο protothema.gr αναφέρει «έχω συγκλονιστεί, το μόνο που γνωρίζω είναι ότι του έριξαν 11 σφαίρες εκ των οποίων οι έξι ήταν εκείνες που τον σκότωσαν. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο άλλος μου γιος για Γερμανία για να δει τι έχει συμβεί. Πώς δολοφόνησαν τον αδερφό του. Ο Αντώνης μου έμενε τα τελευταία χρόνια εκεί με τη γυναίκα του και το παιδάκι τους. Εργαζόταν ως σεκιούριτι, δεν ξέρω κάτι άλλο, θέλω και εγώ να μάθω».

Συγκλονίζει ομογενής: Είχε αδυναμία στην κόρη του
Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει μιλώντας στο ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη ομογενής της Γερμανίας. Η  κόρη του 32χρονου ήταν και μεγάλη του αδυναμία είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών στο Μόναχο Μανώλης Κουγιουμουτζής, καθοδόν προς το αεροδρόμιο όπου επρόκειτο να παραλάβει τον αδερφό του άτυχου Κρητικού προκειμένου να τον συνοδεύσει στο μακάβριο έργο αρχικά της αναγνώρισης του νεκρού.
Όπως συμπλήρωσε ο κ.Κουγιουμουτζής το θύμα ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου,με πολύ καλό χαρακτήρα και αγαπητός σε όλους. Μάλιστα ήταν στη χορωδία του συλλόγου.

Μυστήριο με το ρόλο 32χρονου ομογενή
Την υπόθεση εξετάζουν με προσοχή οι γερμανικές αρχές καθώς συνελήθη 32χρονος Έλληνας ομογενής και εξετάζεται η εμπλοκή του στην υπόθεση, ακόμα και το ενδεχόμενο να είναι δράστης της στυγερής δολοφονίας. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα στο σπίτι του 28χρονου βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη δολοφονία. Ο 28χρονος ανακρίθηκε, ενώ εξετάζεται και η σχέση του με την οικογένεια του άτυχου 32χρονου.
Κατά τραγική ειρωνεία ο Κρητικός είχε φτάσει ως μετανάστης στη Γερμανία πριν λίγους μήνες χωρίς να φαντάζεται ότι η απόφασή του θα τον οδηγούσε στο θάνατο…

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη- Γιώργος Σαχίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.