Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΕΟΤ Γερμανίας: Η Κως στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της «Die Welt»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 2 Μαΐου το press trip στο νησί της Κω δύο ανεξάρτητων (freelancer) δημοσιογράφων-συνεργατών της έγκριτης ευρείας κυκλοφορίας γερμανικής εφημερίδας «Die Welt», το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας σε συνεργασία με το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω.


Στιγμιότυπο από την επίσκεψη των δύο Γερμανών δημοσιογράφων στην Κω. Εικονίζονται από αριστερά, ο ξεναγός Αργύρης Μαρνέρος, ο δημοσιογράφος Sascha Rettig, η Δώρα Καλαϊζή από το Γραφείο Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Κω, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κω Νίκος Κανταρζής και η δημοσιογράφος Aliki Sascha-Rettig.

Κατά την πενταήμερη παραμονή τους στο νησί, οι δύο δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία, περιηγήθηκαν σε άγνωστες φυσικές ομορφιές του, συναντήθηκαν με τον εκπρόσωπο του Δήμου Κω κ. Νίκο Κανταρζή και τοπικούς παραγωγούς (οινοποιεία, ελαιοτριβεία, βιοτεχνία παραγωγής μελιού) και απόλαυσαν αυθεντικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ποδηλασία στην πόλη και στην ευρύτερη ενδοχώρα, γνωρίζοντας έτσι τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει το νησί.

Η δράση αυτή είχε ως στόχο την προβολή της Κω και του πολύπλευρου τουριστικού προϊόντος της, την πλήρη εδραίωση θετικού κλίματος για το νησί στα γερμανικά ΜΜΕ και την ενίσχυση της ανοδικής τάσης που επικρατεί στις προκρατήσεις από τη γερμανική αγορά.

Πηγή: ΕΟΤ Γερμανίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.