Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΒΒ: "Σεβασμός στους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας"

Με νέα ανακοίνωση η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βάδης Βυρτεμβέργης καλεί το Υπουργείο Παιδείας να "επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας που τέθηκαν αυτή τη στιγμή στο περιθώριο με ένα νόμο"

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ως Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Βάδης Βυρτεμβέργης εκφράζουμε τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας προς όλους τους εκπαιδευτικούς εκείνους που σύμφωνα με τον τελευταίο νόμο δεν πήραν παράταση της απόσπασής τους στο εξωτερικό.

Εννούμε όλους εκείνους τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι επί σειρά ετών αφιέρωσαν τον εαυτό τους στο να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα,τα ήθη και έθιμα της πατρίδας μας σε όλα τα Ελληνόπουλα του εξωτερικού.Εννoούμε εκείνους τους εκπαιδευτικούς που καλούνται να αντιμετωπίσουν την αχαριστία του κάθε νομοθέτη.Εννούμε εκείνους τους εκπαιδευτικούς που στα δύσκολα τελευταία χρόνια με τα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την ελληνόγλωσση εκπαίδευση του εξωτερικού παρεμειναν ακάθεκτοι και συνέχιζαν το εργο τους παρόλες τις αντίξοες συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Για το λόγο αυτό καλούμε την πολιτεία και πιο συγκεκριμένα τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου να επιδείξει τον απαραίτητο σεβασμό σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας που τέθηκαν αυτή τη στιγμή στο περιθώριο με ένα νόμο.

Τον καλούμε να τους δωσει άμεσα την δυνατότητα να διδάξουν και πάλι στα σχολεία οπου έδινα ζωή όλα τα τελευταία χρόνια της κρίσης.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων
Ελλήνων Γονέων και Κηδεμόνων
Βάδης -Βυρτεμβέργης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.