Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Περίπου 350.000 απόδημοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου

Ο Υπουργός Εσωτερικών Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε διεξοδικά στο ζήτημα της ψήφου των αποδήμων στην εκπομπή  «Αταίριαστοι», της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.  

Όπως εξήγησε ο υπουργός  πρόθεση του Πρωθυπουργού είναι να βρεθεί λύση και  χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του «εθνικού
χαρακτήρα». Επισήμανε ότι η κυβέρνηση θέλει η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού να είναι ισοδύναμη με εκείνη των Ελλήνων που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο εσωτερικό και τόνισε δεν μπορεί να υπάρχουν Έλληνες δύο κατηγοριών και οι εκείνοι που βρίσκονται στο εξωτερικό  για να σπουδάσουν ή να εργαστούν να μη μπορούν να ψηφίσουν. Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε ότι όσοι αρνούνται να διευκολύνουν τους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στο τόπο κατοικίας τους ουσιαστικά δίνουν το δικαίωμα να ψηφίζουν μόνο σε εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν στην  Ελλάδα.

Ο Θεοδωρικάκος είπε, επίσης, ότι θα ζητηθεί από το υπουργείο Εσωτερικών σε όσους επιθυμούν να ψηφίσουν να κάνουν αίτηση και τα στοιχεία τους θα διασταυρωθούν για να διαπιστωθεί αν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Και διευκρίνισε ότι οι Έλληνες που έχουν δηλώσει μόνιμη κατοικία το εξωτερικό και διατηρούν ΑΦΜ είναι περίπου 350.000.  Όπως τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, η όλη διαδικασία θα γίνει με απόλυτη διαφάνεια και υπό τον έλεγχο όλων των κομμάτων.

1 σχόλιο:

 1. Are you interested in any kinds of hacking services?
  Feel free to contact TECHNECHHACKS.

  For years now we’ve helped so many organizations and companies in hacking services.
  TECHNECHHACKS is a team of certified hackers that has their own specialty and they are five star rated hackers.

  We give out jobs to hackers (gurus only) to those willing to work, with or without a degree, to speed up the availability of time given to jobs!!

  Thus an online binary decoding exam will be set for those who needs employment under the teams establishment.


  we deal with the total functioning of sites like,  + SOCIAL MEDIA (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, google hangout etc.)

  + CREDIT CARDS INSTALLATION

  + WESTERN UNION TRANSFER

  + MONEY FLIPPING

  + BANK ACCOUNTS

  + IOS/OS

  + CRIMINAL RECORDS

  + SCHOOL GRADES

  + CREDIT SCORES

  + SPOUSES PHONE

  + BTC RECOVERY

  + BTC MINING

  + BTC INVESTMENT

  Thus bewere of scammers because most persons are been scammed and they ended up getting all solutions to their cyber bullies and attacks by US.

  I am Jason williams one of the leading hack agent.

  PURPOSE IS TO GET YOUR JOBS DONE AT EXACTLY NEEDED TIME REQUESTED!!!  And our WORK SUCCESS IS 100%!!!  I’m always available for you when you need help.

  Contact or write us on:

  Technechhacks@gmail.com

  SIGNED....!

  Jason. W.

  ΑπάντησηΔιαγραφή