Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΑΗΚ) σε συνεργασία με τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Βερολίνου και Μονάχου, το Enterprise Greece, το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων (HNBE Bavaria) και άλλους φορείς, διοργανώνει στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2020 ψηφιακή εκδήλωση, υπό την αιγίδα του υπουργείου Εξωτερικών και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  με θέμα: „Η πανδημική κρίση ευκαιρία αύξησης των ελληνικών εξαγωγών φρούτων στη Γερμανία“

Το Δίκτυο υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην εν λόγω εκδήλωση και τρία μέλητου παρεμβαίνουν ως εισηγητές και πλαισιώνουν το δεύτερο ψηφιακό πάνελ που έχει ως αντικείμενο την αναζήτηση νέων μοντέλων ελληνογερμανικών συνεργασιώνμεταξύ παραγωγών και εμπόρων και συντονιστή το Γενικό Διευθυντή του Επιμελητηρίου Δρ. Αθ. Κελέμη.

Τα μέλη και οι φίλοι του Δικτύου που επιθυμούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν την ανωτέρω εκδήλωση (επισυνάπτεται πρόγραμμα) μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

https://griechenland.ahk.de/registrierung-7-deutsch-griechisches-lebensmittelforum 

https://7th-german-hellenic-food-forum.b2match.io/

https://griechenland.ahk.de/7-deutsch-griechisches-lebensmittelforum

Η Συντονιστική Επιτροπή
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου