Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

H εκδήλωση των Κρητών Ευρώπης (Βίντεο)

Μια ακόμη διαδικτυακή εκδήλωση μνήμης της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 18 Απριλίου διαδικτυακά.

«Όψεις του Κρητικού 21» υπό την αιγίδα της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΑΕΔΔ) και του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.

Στην ανακοίνωσή της η Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης Σιαβολάκη Ευτυχία αναφέρει:

"Τιμήσαμε και φωτίσαμε μια επανάσταση που δεν είναι ευρέως γνωστή. 

Ευχαριστούμε θερμα τον κ. Γενικό Γραμματέα Αποδημου Ελληνισμού και δημόσιας διπλωματίας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ, το Αντιπεριφερειάρχη  Κρήτης  για θέματα Απόδημου ελληνισμού και πολιτισμού κ Κώστα Φασουλάκη και τον πρόεδρο του παγκόσμιου Συμβουλίου Κρητων  κ. Κουγιουμουτζή Μανώλη που μας έκαναν την τιμή να χαιρετίσουν την εκδήλωση. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τους εξαίρετους ομιλητές ιστορικούς Καθηγητές Πανεπιστημίου κ. Ηλία Κολοβό και Νίκο Ανδριώτη για τις εξαιρετικές ομιλίες τους/ τοποθετήσεις τους.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελεάννα Πιτσικάκη για την θαυμάσια  απόδοση του Εθνικού μας ύμνου με το κανονάκι στο πέρας της εκδήλωσης. 

Ευχαριστώ θερμα τον Γιώργο Όλοφσον για την τεχνική και καλλιτεχνική επιμέλεια. Ευχαριστώ όλο το ΔΣ για τη διοργάνωση και τη συμμετοχή όπως επίσης και τους εκπροσώπους τον συλλόγων που συμμετείχαν ενεργά στην πολύ αξιόλογη συζήτηση που έγινε. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που το παρακολουθήσατε και ιδιαίτερα τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης για Ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα κ. Αλεξάκης Γιώργος που επίσης συνδέθηκε μαζί μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.