Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου: Zωντανή διαδικτυακή εκδήλωση

Μετά την περσινή επιτυχία της ζωντανής διαδικτυακής παρακολούθησης (live streaming) από την Επίδαυρο, με την παράσταση "Πέρσες" του Εθνικού Θεάτρου, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 100.000 θεατές από όλο τον κόσμο, το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου δίνει φέτος την ευκαιρία στο κοινό εκτός Ελλάδας να παρακολουθήσει ζωντανά από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου ένα από τα γνωστότερα έργα της αρχαίας κωμωδίας.

Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Το Σάββατο, 10 Ιουλίου, θα μεταδοθούν μέσω live streaming οι "Βάτραχοι" του Αριστοφάνη, τους οποίους έχει σκηνοθετήσει η Αργυρώ Χιώτη.

Η μετάδοση θα γίνει στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) με αγγλικούς υπότιτλους, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με την Google Greece. Η προβολή, συνολικής διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών, θα γίνει μέσα από το [ https://www.livefromepidaurus.gr/ | https://www.livefromepidaurus.gr/ ] και το Κανάλι του Φεστιβάλ στο YouTube, [ https://www.livefromepidaurus.gr/ | Athens Epidaurus Festival ] , και θα αφορά αποκλειστικά κατοίκους εξωτερικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.