Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Παλιές και νέες ελληνικές σειρές στην Ελληνική Τηλεόραση

Σιγά σιγά επιστροφή για τους περισσότερους. Και το αργότερο το τέλος του καλοκαιριού το καταλαβαίνουμε όταν ξεκινούν παλιές και νέες σειρές στην ελληνική τηλερόαση. Η πρώτη (νέα σειρά) ξεκινάει ήδη την ερχόμενη Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου. Ποιες παλιές και νέες σειρές θα εμφανιστούν φέτος στη συχνότητα των ελληνικών (ελεύθερων) καναλιών.

AΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Aντ1 : Η πρώτη ημερομηνία που υπάρχει για την πρεμιέρα είναι η Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Δεν αποκλείεται όμως να γίνει η έκπληξη και να υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό. Αυτό θα εξαρτηθεί βεβαίως από τον αριθμό των επεισοδίων που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε αναφέρουν τα δημοσιεύματα. 

ΗΛΙΟΣ: Αντ1: Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είδαμε πως η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης άνοιξε καινούργιες πληγές για όλους τους πρωταγωνιστές. 



«Σασμός» Η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός» έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου (ώρα Ελλάδας 21.00). Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. 


Η γη της ελιάς: Πρεμιέρα 1η Σεπτεμβρίου ώρα 21.00 (Ελλάδας) - MEGA



Η πρώτη τηλεοπτική σειρά, καρπός της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το Mega, 'Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς. Η Μυρτάλη πηγαίνει να συναντήσει τον αγαπημένο της, τον Στέφανο, σε ένα ξύλινο σπιτάκι που βρίσκεται στην άκρη του πατρικού της κτήματος. Ενώ το ζευγάρι είναι μέσα, κάποιοι βάζουν φωτιά, με στόχο η δολοφονία τους να φανεί σαν ατύχημα."

Άσε μας ρε μαμά: Η νέα κωμική σειρά έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha

«Η τελευταία ώρα» Θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Open από τον Σεπτέμβριο.

Η υπόθεση:
Η Έλλη και η Κάτια, φοιτήτριες και οι δύο, αλλά και ξαδέλφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στην Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.
Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας.

“Ο Δάσκαλος”: Θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega
Τα γυρίσματα του “Δάσκαλου” έχουν ξεκινήσει και η ιστορία θα εξελιχθεί στην Αθήνα, στους Παξούς και την Κέρκυρα.
H υπόθεση της νέας σειράς Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ο Δάσκαλος”
«Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…».

Aγάπη Παράνομη (ΕΡΤ)
Άλλη μια σειρά που θα βασιστεί σε διήγημα είναι το «Αγάπη Παράνομη». Το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη θα γίνει σειρά για λογαριασμό της ΕΡΤ. Το δράμα των 6 επεισοδίων αφορά έναν άνδρα 45 ετών. Ο Στάθης δεν έχει ομολογήσει ακόμη στον εαυτό του ότι στη θέα της 20χρονης Χρυσαυγής χάνει τα λογικά του. Από την άλλη πλευρά, η γυναίκα του δεν έχει ομολογήσει ακόμη ότι έχει καταλάβει το τι συμβαίνει. Στην παραγωγή εποχής θα δούμε τον Νίκο Ψαρρά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

"Καρτ ποστάλ"  ΕΡΤ
Η νέα σειρά "Καρτ ποστάλ” ετοιμάζεται ώστε να είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Το ταξίδι του Τζόζεφ, του εσωστρεφή αρχαιολόγου που ξανά βρίσκει τον εαυτό του με την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη, χωρίζεται σε 12 αυτοτελή επεισόδια, τα οποία θα μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε όλες τις πτυχές της ιστορίας του. Σε ένα από αυτά, δύο γυναίκες έρχονται φέρουν στο φως κρυμμένες επιθυμίες και συναισθήματα. Δύο πρόσωπα συμμετέχουν σ' ένα από τα 12 αυτοτελή επεισόδια του "Καρτ ποστάλ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.