Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

IAA Μόναχο 2021: Mία διαφορετική έκθεση αυτοκινήτου

Η πρώτη Διεθνής έκθεση αυτοκινήτου η IAA (Internationale Automobil-Ausstellung)  μετά από δύο χρόνια απουσίας ξεκινάει σήμερα επίσημα (για πρώτη φορά) στο Μόναχο. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν από την ίδια την Καγκελάριο Μέρκελ.

ΙΑΑ Μόναχο 2021, IAA
Gregory Giakis

Εκτός από τις αίθουσες στον εκθεσιακό χώρο της πόλης θα προσφερθούν και ανοιχτοί χώροι της IAA Mobility με στόχο να προσελκύσουν περισσότερους πολίτες .

Σε χώρους έξω από τα εκθεσιακά περίπτερα θα προβληθούν και διαδραστικά προγράμματα διαλόγου και ψυχαγωγίας. 

Στα σημεία αυτά  οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ότι νέο υπάρχει, να πάρουν πληροφορίες αλλά και να ψυχαγωγηθούν ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί 

Οι κεντρικές θέσεις για την IAA Mobility Open Space, θα βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους σε πολλές αποκλειστικές, κορυφαίες τοποθεσίες στο Μόναχο όπως: Königsplatz, Odeonsplatz Feldherrnhalle & Ludwigstraße, Hofgartenstraße, Residenzhofe, Marstallplatz και Marienplatz.



Σήμερα όμως ήταν και η μέρα των αντιδράσεων. Ακτιβιστές (οικολόγοι) μέσα από συγκεκριμένες δράσεις διαμαρτυρίας στις γέφυρες των εθνικών δρόμων A8, A9, A92, A94 και  A96 οδήγησαν την αστυνομία να κλείσει κομμάτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.