Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

20 χρόνια Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Ευρώπης

 20 χρόνια Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης

Εκδήλωση

(Ανακοίνωση) : Ήταν φθινόπωρο του 2001 όταν το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης ξεκινούσε τη λειτουργία του μετά από πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, του Υπουργείου Εξωτερικών-Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού, με την υποστήριξη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

20 Χρόνια μετά το Δίκτυο γιορτάζει το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρα Ελλάδος 18.00 (CE 17.00) την πορεία του κάνοντας μια αναδρομή – απολογισμό  και τιμώντας όσους συνετέλεσαν στην δημιουργία του, θέτοντας  νέους στόχους και προχωρώντας σε νέες συνεργασίες με τη διεύρυνσή του σε παγκόσμιο επίπεδο. Συναντάει τους παλιούς προέδρους του, τα παλιά μέλη και  στελέχη του, τους ανθρώπους που βοήθησαν στο ξεκίνημα από τις θεσμικές τους  θέσεις  αλλά και τους νέους εκροσώπους των φορέων που εμπλέκονται στη λειτουργία του , για να μοιραστούν όλα όσα συνέβησαν στα 20 αυτά χρόνια , σε εύκολες και πιο δύσκολες στιγμές για την Ελλάδα και την Ευρώπη!

Το Δίκτυο Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης, είναι ένας θεσμός με μέλη του,  τους εκτός Ελληνικής Επικράτειας Ελληνικής καταγωγής πολίτες της Ευρώπης, που εκλέγονται και δραστηριοποιούνται στις τοπικές ή περιφερειακές αρχές και διοικήσεις, των τόπων κατοικίας τους, και συμμετέχουν ενεργά σ ΄ αυτό  πάνω από  400 Αιρετοί της Αυτοδιοίκησης, από το σύνολο σχεδόν των χωρών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Μέσα από την καθημερινή του λειτουργία, αποτελεί  έναν επιπλέον χώρο διαλόγου και ανάληψης πρωτοβουλιών, για την ενίσχυση και υποστήριξη των δράσεων της Ελληνικής Ομογένειας και της Αυτοδιοίκησης, στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας η  εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην On-Line πλατφόρμα ZOOM.

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85003729268?pwd=eTFHK0VHR3RmQnR0UmNNUGFweXR2dz09

Meeting ID: 850 0372 9268

Passcode: 360652

H εκδήλωση θα προβληθεί απευθείας και στο κανάλι του YouTube της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. στο link, https://www.youtube.com/channel/UCuLiniTjvliJ9vM1baknSNA

Στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ, μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω κινητού, tablet, laptop ή Η/Υ, ο οποίος θα πρέπει να διαθέτει συνδεδεμένα, ηχεία-ακουστικά και προαιρετικά μικρόφωνο. Εάν χρησιμοποιήσετε κινητό ή tablet, θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή ZOOM meetings, από τα apple ή google play stores

Το link της online εκδήλωσης θα ενεργοποιηθεί 15′ πριν από την έναρξη, στις 17.45 ώρα Ελλάδας (CE 16.45)

Οργανωτική υποστήριξη: Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.