Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

«Ένας κόσμος Ελλάδα»: Ελληνική παρέλαση στη Φιλαδέλφεια

Ελληνική παρέλαση στη Φιλαδέλφεια. Το Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, η εκπομπή του REAL FM 97.8  «Ένας κόσμος Ελλάδα» με τη Λίτσα Πισκερά ταξιδεύει στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ. 

Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι η κυρία Γεωργία Αθανασοπούλου, γενική πρόξενος του Παναμά στη Φιλαδέλφεια και Grand Marshall της παρέλασης και ο κύριος Γιώργος Χωριάτης, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, και πρώην πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ. 

Η μεγαλειώδης παρέλαση στην καρδιά της Φιλαδέλφειας για την 25η Μαρτίου, το εντυπωσιακό άγημα των Ευζώνων, οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις, η καθημερινότητα και τα όνειρα των Ελλήνων στη Φιλαδέλφεια είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκπομπή. 

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ –ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λίτσα Πισκερά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Βασιλόπουλος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΟΥ: Μαρία Ψάλτη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ VIDEO: Tάσος Δενεσίδης

Ημέρα και ώρα μετάδοσης: 

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 στις 18.00 από τον Ρ/Σ REAL FM 97.8 για την Αθήνα και 107.1 για τη Θεσσαλονίκη καθώς και μέσω webradio: http://www.real.gr/

Email: enaskosmosellada@gmail.com

Facebook page: https://www.facebook.com/EnasKosmosEllada

You Tube channel: https://www.youtube.com/channel/UCl6Y1X41rBzhIta3Nm8E1rA

Ακόμη, η εκπομπή αναμεταδίδεται από το «Hephaestus Radio», το πρώτο ελληνόφωνο ραδιόφωνο της Βιέννης, κάθε Τρίτη 19.00 με 20.00 ώρα κεντρικής Ευρώπης: http://radio.hephaestuswien.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.