Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Επιμένει η Γερμανία στις ίσες αποστάσεις !

Στη σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου ο Έλληνας δημοσιογράφος Γιώργος Παππάς έθεσε το ερώτημα για τη στάση της Γερμανίας στην τουρκική προκλητικότητα απέναντι στην Ελλάδα. Η απάντηση της Christiane Hoffmann -αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης- ήταν ότι απλά συμφωνεί με τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χεμπεστράιτ, ο οποίος είχε τονίσει ότι «η συνεργασία στο ΝΑΤΟ είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή» και είχε απευθύνει έκκληση «προς τον Τούρκο πρόεδρο, αλλά και προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, να τα βρουν».

Όταν ο Έλληνας δημοσιογράφος επανήλθε με ερώτημα σε ποιον απευθύνει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση την έκκληση η Christiane Hoffmann απέφυγε την απευθείας απάντηση και επικαλέστηκε απλά και πάλι τη δήλωση του Στέφεν Χεμπεστράιτ. Μάλιστα όταν αμέσως μετά ένας άλλος (γερμανός) δημοσιογράφος επανήλθε στο ερώτημα η Christiane Hoffmann συνέχισε να κάνει αναφορά στις δηλώσεις του Χεμπεστράιτ χωρίς να απαντάει στο ερώτημα.

Μάλιστα το γεγονός ότι απεύφευγε την απάντηση η Hoffmann προκάλεσε και την παρέμβαση του συντονιστή της συνέντευξης τύπου, του δημοσιογράφου του ZDF, Mathis Feldhoff

Δείτε από το λεπτό 6.10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.