Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Το διπλό χρυσό και το «Στέκι της κυρά Γιώτας»

Ακόμη και ο γερμανός δημοσιογράφος στην περιγραφή του στο σημερινό τελικό του βάδην και αναφερόμενος στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σχολίασε την ταβέρνα στην Καρδίτσα που εργάζεται η δυο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μόναχο.

24 Ιουλίου. Μετά την 4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Όρεγκον η Αντιγόνη έγραφε στη σελίδα της στο Instagram πως «δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μου, αλλά δεν θα γράψει πουθενά “τα παράτησε”».

Η σπουδαία αθλήτρια ξεκίνησε στα 14 της χρόνια με κολύμβηση. Όπως λέει η ίδια, δεν είχε τις καλύτερες επιδόσεις γιατί ήταν πάντα αδύνατη και μικροκαμωμένη. Ο προπονητής Θανάσης Δεληγιάννης έμελλε να της αλλάξει γνώμη και να την πείσει να ασχοληθεί με το βάδην.

«Εκείνος επέμενε για χρόνια, μάλιστα ερχόταν στο τσιπουράδικο της μαμάς μου προκειμένου να με πείσει να ασχοληθώ», λέει χαρακτηριστικά η χρυσή πρωταθλήτρια.

Η συνέχεια γνωστή…

Η Αντιγόνη χαμογελούσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στα 35 χιλιόμετρα αλλά και στο σημερινό τελικό των 25 χλμ, έδειχνε τόσο σίγουρη που στην αναμετάδοση έβλεπες να κάνει "πλακίτσες", είτε στο συνοδευόμενο της διαδρομής μοτοσυκλετή ή σε θεατές.

Η μητέρα, οι αδελφές της, όλη η γειτονιά την περιμένουν στο τσιπουράδικο σε ένα αντάμωμα χαράς.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, το επίμονο και υπομονετικό κορίτσι από την Καρδίτσα, απέδειξε σε πείσμα όσων τη θεωρούσαν μεγάλη σε ηλικία για πρωταθλητισμό, πως τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο… Γιατί για τα όνειρα ποτέ δεν είναι αργά!

Πηγή: Με στοιχεία του Megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.