Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

ΤΟ W COSTA NAVARINO ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Tο W Costa Navarino, το οποίο υποδέχεται σήμερα 9 Αυγούστου τους πρώτους επισκέπτες. Το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα.

Tο  σύμβολο-τοτέμ W που χαρακτηρίζει την είσοδο κάθε ξενοδοχείου W ανά τον κόσμο, στo W Costa Navarino εμπνέεται από την περιοχή κι από την ελληνική παράδοση, κι έχει δημιουργηθεί από σκαριά παλιών ψαροκάικων

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η προώθηση της Μεσσηνίας, με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από ξεχωριστές περιοχές με πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων, πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες, συνεδριακές εγκαταστάσεις, κέντρα σπα και θαλασσοθεραπείας, γήπεδα γκολφ, καθώς και ένα ευρύ φάσμα μοναδικών δραστηριοτήτων όλο το χρόνο για ενήλικες και παιδιά.

Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5*, το The Romanos, a Luxury Collection Resort και το The Westin Resort Costa Navarino, οι ιδιωτικές κατοικίες Navarino Residences και η συλλογή διαμερισμάτων The Residences at The Westin Resort Costa Navarino, το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course και το υπόσκαφο Bay Clubhouse, ενώ το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει το 2023. Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront, λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2022, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο W Costa Navarino. Στην περιοχή Navarino Hills, δύο νέα signature γήπεδα γκολφ 18 οπών εγκαινιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.