Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Στην Ελληνική Κοινότητα Viersen o Γεν. Πρόξενος

Δελτίο τύπου: Σήμερα επισκέφθηκε την πόλη μας ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ Κος Βασίλης Κοΐνης.

Ο κύριος Κοΐνης στις 10:00 πμ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε συνάντηση του συμβουλίου της ελληνικής κοινότητας μας.

Στην ίδια συνάντηση παρευρέθηκαν: ο πρεσβύτερος πατέρας Κωνσταντίνος Μπόλοσης, η εκπαιδευτικός τμημάτων ελληνικής γλώσσας κα Ολυμπία Παπαδημητρίου και η εκπρόσωπος του χορευτικού συλλόγου ΜΕΡΑΚΙ κα Ελευθερία Μπακή.

Υπήρξε μια πολύ όμορφη συζήτηση όλων των παρευρισκομένων με σκοπό την γνωριμία του γενικού προξένου με τους ελληνικούς φορείς της πόλης μας και την εκκλησία μας.

Πριν το τέλος της συνάντησης η γενική γραμματέας κα Χαρίκλεια Τσομπάνου έλαβε τον λόγο και διάβασε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου όπου ανακηρύσσει επίτιμο μέλος της κοινότητας μας τον Κο Βασίλη Κοΐνη γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ.

Ο πρόεδρος της κοινότητας μας μετά από έναν γρήγορο χαιρετισμό και τις ευχαριστίες προς τον Κο Βασίλη Κοΐνη για την επίσκεψη του , απέδωσε αναμνηστικό της ανακήρυξης του καθώς και την πρώτη εκτυπωμένη ταυτότητα μέλους.

Στις 11:15 πμ. στην ελληνική καφετέρια ΣΤΙΓΜΑ ο γενικός μας πρόξενος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Έλληνες της περιοχής μας και να μας ενημερώσει για τις νέες διαδικτυακές εφαρμογές της επίσημης ιστοσελίδας του προξενείου μας καθώς και για την εγγραφή μας στους εκλογικούς καταλόγους αποδήμων.

Υπήρξε συζήτηση και απαντήθηκαν πολλές απορίες.

Ο Πρόεδρος

Νίκος Ιωαννίδης 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.