Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Στουτγάρδη: Ανακοίνωση Ελληνικής Κοινότητας

Συγκέντρωση υλικού για Ανρθώπους με αναπηρία και Ασθενείς στην Ελλάδα

Η Ελληνική Κοινότητα Στουτγάρδης καλεί στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας Αγάπης να φέρετε στο Σύλλογό „Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός“ οτιδήποτε υλικό, που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ανθρώπους με αναπηρία και σε αρρώστους στην Ελλάδα 

Για τυχόν ερωτήσεις παρακαλούμε να απευθυνθείτε στους διοργανωτές.

Φιλικά

Άννα Ιωαννίδου       Γεωργία Κεμανετζίδου

Πρόεδρος                  Γραμματέας

---------------------

Ιεραποστολικός Σύλλογος Στουτγκάρδης „Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός“ 

Η ανακοίνωση :

Αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια, φίλοι και συμπατριώτες,

Ευχόμαστε με τη βοήθεια του Θεού να είστε πολύ καλά.

Οι ανάγκες και τα βάσανα των συνανθρώπων μας δίνουν εδώ και 50 χρόνια την αφορμή στο Σύλλογό μας να συμπαρίσταται σε κάθε συνάνθρωπό μας,  που προστρέχει σ’ αυτόν,  χωρίς διακρίσεις. Έτσι  χαιρετίζει ο Σύλλογός μας   την προσπάθεια του φιλανθρωπικού Συλλόγου   <<ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΑμεΑ και ΑΣΘΕΝΩΝ -ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ>, που υποστηρίζει  τα δικαιώματα των αναπήρων και ασθενών με σκοπό να σταθεί στο πλευρό τους και να τους βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο. Άς σκεφτούμε, πως ο αριθμός των ανθρώπων με αναπηρίες στην Ελλάδα  υπολογίζεται περίπου στο 1 εκατομμύριο!

Σας παρακαλούμε για συμμετοχή σ´ αυτή την προσπάθεια Aγάπης,  συγκεντρώνοντας και φέρνοντας στο Σύλλογό μας οτιδήποτε υλικό, που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ανθρώπους με αναπηρία και σε αρρώστους στην πατρίδα μας. Χρήσιμο υλικό μπορεί να είναι  οτιδήποτε μεταχειρισμένο   (σε καλή κατάσταση) ή  καινούργιο , που μπορεί να ανακουφίσει ή να στηρίξη αυτούς τους συνανθρώπους μας, π.χ.: Φάρμακα , μπαστούνια, καροτσάκια, πιεσόμετρα, μετρητές σακχάρου κτλ.  αλλά και υλικό για τον εξοπλισμό του γραφείου του συλλόγου, υπολογιστές, εκτυπωτές κτλ. που μπορούν να δουλέψουν οι άνθρωποι, που διακονούν τους  ΑμεΑ και ασθενείς. Οι δωρεές σε είδος μπορούν να προσκομιστούν στον Σύλλογό μας τα Σάββατα από τις 4.30 μ.μ. ή να παραληφθούν από εμάς (παρακαλούμε κλείστε ραντεβού για παραλαβή στο 0176-47695373).

Άλλος τρόπος ενίσχυσης του έργου του  Συλλόγου ΑμεΑ και ΑΣΘΕΝΩΝ  θα ήταν να γίνεται  μέλος του  ή και με τη  δωρεά σας * (όλα τα απαραίτητα στοιχεία παρακάτω και στο δελτίο τύπου, που σας παραθέτουμε).

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε υγεία και ότι καλό από τον ουράνιο Πατέρα μας!

Με εκτίμηση και Αγάπη Χριστού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.