Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

H εξοργιστική δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη και τα υστερόγραφα

Σχόλιο Δορυφόρου

Αφού συμφωνήσουμε ότι οι επαγγελματικοί τίτλοι δεν σχετίζονται οπωσδήποτε με την ποιότητα των ανθρώπων και ότι οι πράξεις, η κοσμοθεωρία και ο τρόπος συμπεριφοράς τους είναι καθοριστικά ας πάμε στα χθεσινά.

Ο Χαικάλης ο οποίος πλέον ασχολείται με την αστρολογία, μιας και μετά τις καταγγελίες από γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση που βγήκαν στο φως πριν μερικούς μήνες, τόσο η υποκριτική όσο και η πολιτική του έκλεισαν την πόρτα αφιέρωσε σε εκπομπή πολύ χρόνο για να βρει και να αναλύσει τον ακριβή αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου για την φρικτή υπόθεση της 12χρονης  στα Σεπόλια.

«Ο Η.Μ είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σεξ. Για όλο αυτό που συνέβη φταίει ο Κρόνος. Το άτομο είναι σε παθολογική κατάσταση. Όλο το ωροσκόπιο δείχνει παθογένεια, πολλά προβλήματα από το παρελθόν…" δήλωσε ο πρώην Βουλευτής !!!

Όμως, το πόσο γελοίος είναι ο Χαικάλης δεν το μάθαμε τώρα με τη χθεσινή του δήλωση και γι αυτό το λόγο στο σημείο αυτό έρχονται τα υστερόγραφα.

ΥΓ 1: Ο Χαικάλης και πριν κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση είχε γίνει γνωστός από τον τρόπο και τη χυδαιότητα που αντιμετώπιζε ως Βουελυτής (!!!) τους πολιτικούς του αντιπάλους ... το "δοσίλογοι" ήταν το πιό ,,σεμνό,, του twitter ενώ δεν είχε πρόβλημα να δηλώνει ότι "η 17 Νοεμβρίου λάθος άτομα σκότωσε" εννοώντας φυσικά συγκεκριμένους πολιτικούς του αντιπάλους.

ΥΓ 2: Χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε εάν έπρεπε να γίνουν ή όχι πρόωρες εκλογές το 2015 (δεν έχει σχέση με το θέμα μας), δεν πρέπει να μας διαφύγει ότι ο Χαικάλης και εδώ, ως Βουλευτής,  έπαιξε καθοριστικό ρόλο με τη δήθεν δωροδοκία που κατήγγειλε (η οποία μπήκε από τη δικαιοσύνηση στη συνέχεια στο αρχείο).

ΥΓ 3: Ήρθαν μετά οι καταγγελίες γυναικών για παρενόχληση  και η δήλωσή του ότι «Είμαι άντρας παλαιάς κοπής» 

ΥΓ 4: Μετά από όλα αυτά διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές δεν έδειξαν να νιώθουν καθόλου πρόβλημα να καλούν στις εκπομπές τους τον Χαικάλη και αμέσως μετά οι παρουσιαστές τους με ευκολία να δηλώνουν ,,ξαφνιασμένοι,, με τη στάση του και τα λεγόμενά του.  

Ακόμη και ο Λιάγκας στη χθεσινή εκπομπή δηλώνει «Ρε Παύλο, ρε Παύλο ειλικρινά σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας» . 

Ενδιαφέρει κανένα και έχει σχέση η δήλωση με αν τον αγαπάει ο Λιάγκας τον Χαικάλη και αν είναι καλός ηθοποιός ; Γιατί χρειαζόταν να πει την πρώτη πρόταση ο Λιάγκας και να μην ξεκινήσει από το φυσιολογικό  ,,ήμαρτον ....,, ; 

Δυστυχώς όμως υπάρχει και ένα υστερόγραφο ακόμη ... ότι τα τηλεοπτικά κανάλια επιδιώκουν να δείχνουν πάντα αυτό που ο κόσμος θέλει ... και έτσι αν οι τηλεθεατές κάθε φορά που έβγαζαν οι διάφορες εκπομπές στο γυαλί τον Χαικάλη άλλαζαν κανάλι θα καταλάβαιναν ότι δεν ,,τραβάει,, . Kαι όλοι οι γελοίοι τύποι όπως ο Χαικάλης θα έιχαν τεθεί στο περιθώριο ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.