Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

TΕΓ Waiblingen: Οι μαθητές δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κάρτες

Η φλόγα της χριστουγεννιάτικης αγάπης: Δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών

Στην κατάμεστη από παιδιά και γονείς Ελληνική Κοινότητα του Waiblingen και σε μια  υπέροχη ατμόσφαιρα   γεμάτη από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρούμενες  παιδικές φωνές   πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου  2022 η δράση μας για τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων καρτών, η πώληση των οποίων θα γίνει κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας στις 3 Δεκεμβρίου με στόχο τα έσοδα που θα προκύψουν να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό (προσφορά βοήθειας σε παιδιά στην Ελλάδα που βρίσκονται σε δυσχερή θέση).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής μας  υπήρξαν "ζωντανές συνδέσεις" με εκπροσώπους των συνεργαζόμενων  σχολείων  και συγκεκριμένα με τους εξαιρετικούς  συναδέλφους, την κυρία Κωλέττη από  το ΤΕΓ Πρετόριας Ν. Αφρικής, τον κύριο Κοντογιώργο από το ελεύθερο σχολείο  Heidelberg, αλλά και την κυρία  Κουρελή, Διευθύντρια του ΓΕΛ Σερβίων Κοζάνης,οι οποίοι μας έστειλαν ευχές καρδιάς για"Καλά Χριστούγεννα και μια υπέροχη νέα  χρονιά" με διεύρυνση της συνεργασίας μας.

 Παρούσα στην εκδήλωσή μας και η αγαπητή φίλη, συνάδελφος και πολύτιμη αρωγός στη δράση μας  κυρία  Σοφιολάκη  από το συνεργαζόμενο  ελεύθερο σχολείο του Schwaikheim.. 

Συγκινητική η παρουσία τόσων πολλών παιδιών και γονιών και   στις δύο ομάδες που δημιουργήσαμε λόγω του μεγάλου αριθμού  των συμμετεχόντων, εξαιρετικές και  οι δημιουργίες των "μικρών και μεγάλων καλλιτεχνών μας" 

Ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή και τη στήριξη της προσπάθειάς μας. 

Για το ΤΕΓ Waiblingen 

Οι εκπαιδευτικοί 

Κ. Ζαρογιάννη 

Χ. Κυρατζής 

και 

το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.