Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Φορτούνα Ντίσελντορφ: Δωρεάν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, αποφάσισε να προσφέρει στους οπαδούς της και σε όποιον θέλει, δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα με την οποία θα πειραματιστεί ο γερμανικός σύλλογος προκειμένου να γεμίσει το γήπεδό του, χωρητικότητας 54.600 θέσεων.

Στη φετινή σεζόν η Φορτούνα έχει κατά μέσο όρο 29.503 θεατές, και πλέον προσκαλεί όποιον επιθυμεί να έρθει δωρεάν στην «Merkur-Spiel-Arena», ακόμα και στην κερκίδα των φιλοξενούμενων. Την πληροφορία αποκάλυψε ο ίδιος σύλλογος μέσω επιστολής προς τους συνεργάτες του, όπως ανακοίνωσε το «Kicker». Η εφαρμογή αυτού του πειράματος θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει πιλοτικά για τρεις αγώνες της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, προτού επεκταθεί σε όλα τα εντός έδρας ματς.

Η ανάρτηση του Skynews

Ticket-Revolution im deutschen Profifußball: Zweitligist Fortuna Düsseldorf will künftig allen Zuschauern zu den Heimspielen freien Eintritt gewähren. Das geht aus einem am Dienstag verschickten Schreiben des Vereins an seine Partner hervor, das dem SID vorliegt.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.