Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

ΚΚΕ: Εκδηλώσεις και συναντήσεις στην Γερμανία

Σε πόλεις της Γερμανίας θα περιοδεύσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του Κόμματος, στις 5 - 7 Μάη, όπου είναι ο κεντρικός ομιλητής σε προεκλογικές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε Νυρεμβέργη, Μόναχο και Ντίσελντορφ, ενώ θα έχει και πρόγραμμα συναντήσεων με αντιπροσωπείες  μεταναστευτικών φορέων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Παρασκευή 5 Μάη, στη Νυρεμβέργη:

 - Στις 6.00 μ.μ., συνάντηση με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Νυρεμβέργης.

 - Στις 7 μ.μ., προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Νυρεμβέργης στο Nachbarschaftshaus Gostenhof, Adam-Klein-Str. 6, 90429 Nürnberg. Θα χαιρετίσει ο Παναγιώτης Αλωπούδης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, μετανάστης στη Γερμανία.

Το Σάββατο 6 Μάη, στο Μόναχο:

 - Στις 9.30 π.μ., συνάντηση με εκπαιδευτικούς φορείς της Βαυαρίας στο καφέ του ξενοδοχείου, Rubi Rosi Hotel & Bar, Bayerstr. 21, 80335 München.

 - Στις 12.30 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση - σύσκεψη του ΚΚΕ με μετανάστες και μετανάστριες από την Ελλάδα στο Café Ola-ta-Kala, Kapuzinerstr. 31, 80337 München.

 - Στις 3.30 μ.μ., επίσκεψη στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Νταχάου. Θα γίνει κατάθεση στεφανιών στην αναμνηστική πλακέτα προς τιμή του Νίκου Ζαχαριάδη, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο σκοπευτήριο των SS του Νταχάου, όπου εκτελέστηκαν 5.000 σοβιετικοί στρατιώτες. 

Την Κυριακή 7 Μάη, στο Ντίσελντορφ:

 - Στις 10 π.μ., συνάντηση με εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ και εθνοτοπικών συλλόγων της πόλης, στους χώρους της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ, Ackerstr. 11, 40233 Düsseldorf.

 - Στις 11 π.μ., συνάντηση με φορείς της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στην περιοχή, στον ίδιο χώρο.

 - Στις 3 μ.μ., προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ στους χώρους του Ενοριακού Κέντρου της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα, Am Schönenkamp 1, 40599 Düsseldorf. Θα χαιρετίσει η Άννα Γρηγοριάδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, μετανάστρια στη Γερμανία. Θα ακολουθήσει γλέντι, ενώ στον χώρο θα διεξάγονται και παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.