Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Ελληνικής Κοινότητας και Viersen Child’s Horizon e.v

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Ελληνικής Κοινότητας και Viersen Child’s Horizon e.v 

Κι όμως υπάρχει παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη τυλιγμένων πακέτων με αρκουδάκια φιλανθρωπίας; 

Μάλιστα, το προηγούμενο ρεκόρ μόλις καταρρίφθηκε από το σύλλογο Viersen Child’s Horizon e.v μαζί με την Ελληνική Κοινότητα του Viersen 

Τα 1.220 αρκουδάκια μέσα σε πακέτα αποστολής που παρατέθηκαν για αυτόν τον σκοπό ήταν μέρος της προσπάθειας του παγκόσμιου ρεκόρ, καθώς το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 1.000 αρκουδάκια

Ο Sebastian Schloemp, Επικεφαλής Μάρκετινγκ στο advastore, εξηγεί: 

«Η εταιρεία μας ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020.  Αποφασίσαμε να δωρίσουμε 1.220 αρκουδάκια και αφήσαμε το κοινό να αποφασίσει ποιος φορέας θα λάβει αυτά τα αρκουδάκια για να τα δώσει στη συνέχεια σε παιδικά ιδρύματα. Το κριτήριο που ψήφισε το κοινό είναι η φιλανθρωπική δράση των φορέων.

Τελικά, τέσσερις οργανισμοί βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας: το Παιδικό Χωριό SOS, το Hegau Jugendwerk, το Γερμανικό Ταμείο για τα Παιδιά και η ένωση Viersen Child's Horizon e. V., η οποία μαζί με την ελληνική κοινότητα του Viersen θα μοιράσει τα αρκουδάκια σε ιδρύματα και παιδιά του Viersen.

«Ήμασταν ενθουσιασμένοι με την εκστρατεία και φυσικά υποστηρίξαμε τη συμμετοχή στην επιλογή φιλανθρωπικών έργων», δήλωσε η Iris Kater, πρόεδρος του συλλόγου Child’s Horizon e.V. Β.,  και ο Νίκος Ιωαννίδης, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Viersen. «Το γεγονός ότι μπήκαμε σε μια λίστα με μεγάλους οργανισμούς όπως το Παιδικό Χωριό SOS ή το Γερμανικό Παιδικό Ταμείο μας κάνει περήφανους. Είτε πρόκειται για μικρά είτε μεγάλα έργα, καθένα από αυτά είναι σημαντικό στη μεταβαλλόμενη κοινωνία μας. 

Foto: Rheinischer Spiegel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.