Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Bremervörde: Αγώνας με το χρόνο για τον 6χρονο Arian

Είναι ένας αγώνας με τον χρόνο. Ο εξάχρονος Arian από το Bremervörde (Κάτω Σαξονία) αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες. Αλλά οι ομάδες διάσωσης δεν τα παρατάνε. Στην επιχείρηση συμμετέχει πλέον και ο Ομοσπονδιακός στρατός αναφέρει το NDR.

Foto αρχείου

Ο εξάχρονος Αριάν αγνοείται από το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με την αστυνομία, εθεάθη τελευταία φορά στην περιοχή του σπιτιού του γύρω στις 7:15 μ.μ. Μια κάμερα παρακολούθησης τον τράβηξε να τρέχει προς ένα παρακείμενο δάσος. Εκατοντάδες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χτενίζουν την περιοχή γύρω από την Ελμ, την πατρίδα του παιδιού, εδώ και μέρες.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλάζουν στρατηγική

Εκτός από την αστυνομία, βοηθητικό προσωπικό από την πυροσβεστική, τον γερμανικό Ερυθρό Σταυρό και στρατιώτες από την Bundeswehr βρίσκονται σε υπηρεσία και τώρα αναζητούν σε μικρές ομάδες αντί για αλυσίδες, όπως είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο NDR. Έχουν επίσης δημιουργηθεί νέοι διάδρομοι αναζήτησης. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύουν κατά μήκος του Oste και ψάχνουν τον ποταμό βόρεια προς το Kranenburg.

Κάτι που κάνει την αναζήτηση ακόμη πιο δύσκολη

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εξάχρονος Arian είναι αυτιστικός. Στην περίπτωσή του, αυτό σημαίνει ότι δεν αν του μιλήσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν αντιδρά όταν φωνάζουν το όνομά του. Το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία έστησε προβολείς στην περιοχή έρευνας που εκπέμπουν μια δέσμη φωτός στον ουρανό. Παιδικά τραγούδια παίζονταν μέχρι το πρωί. Η αστυνομία ήλπιζε να δώσει κίνητρο για το αγνοούμενο αγόρι - δυστυχώς μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία.

Όσο βλέπετε μια ευκαιρία και μπορείτε να συνεχίσετε να ψάχνετε, θα συνεχίσετε να ψάχνετε, είπε ο αρχηγός της πυροσβεστικής της πόλης Bremervörde, Nils Schwarz, στην NDR Κάτω Σαξονία. Είναι όμως και αγώνας με τον χρόνο. Όπως έδειξαν τα πλάνα της κάμερας παρακολούθησης, το αγόρι ήταν ελαφρώς ντυμένο, χωρίς σακάκι και χωρίς παπούτσια 

Πηγή: NDR/BR/dpa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.