Βαυαρία: Στο πλαίσιο μιας επιχείρησης με στόχο στην καταπολέμηση του βίαιου εγκλήματος, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία 'εκανε ελέχγους σε περισσότερα από 700 άτομα το Σαββατοκύριακο στους σιδηροδρομικούς σταθμούς του κρατιδίου.
Με μια μεγάλη επιχείρηση, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία έδρασε κατά του βίαιου εγκλήματος σε πολλούς βαυαρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Μονάχου, περίπου 270 αστυνομικοί έλεγξαν εκατοντάδες άτομα στους Κεντρικούς Σιδηροδρομικούς Σταθμούς του Μονάχου, καθώς και στη Νυρεμβέργη και το Άσαφενμπουργκ.
Συνολικά, διαπιστώθηκαν οι ταυτότητες 729 ατόμων και ξεκίνησαν σχεδόν 30 προκαταρκτικές έρευνες, αναφέρεται. Μεταξύ αυτών, δώδεκα αφορούσαν αδικήματα βίας, όπως σωματική βλάβη, απειλή και αντίσταση κατά των οργάνων της αρχής. Εντεκα άτομα, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Αστυνομία, παραβίασαν γενικές διατάξεις που απαγορεύουν τη μεταφορά απαγορευμένων αντικειμένων όπως μαχαίρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.