Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νέα από Ελληνικές Κοινότητες στην Γερμανία

Όφφενμπαχ : Η Νικολέτα Κοτινά εκλέχτηκε Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Οφφενμπαχ. σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητας. Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι: Δ. Ταμάρογλου, αντιπρόεδρος, Χαντζάρα / Πλούμη ταμίας, Δ. Κυβρίκη, Γραμματέας και μέλη οι Ι. Σαρρής, Μ. Κοράκης και Φ. Μαντζίδου.

Νυρεμβέργη: Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε στις 14.04.2013 από τη Γενική Συνέλευση των μελών της Κοινότητας Νυρεμβέργης, αποφάσισε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (Ο.Ε.Κ.) να διεξαχθούν την Κυριακή, 19 Μαίου 2013, από τις 10:30 μέχρι 18:00 η ώρα στο κτίριο που στεγάζεται η Ελληνική Κοινότητα, Adam-Klein-Str.6, 90429 Nürnberg

Σύμφωνα με το καταστατικό της Κοινότητας, το δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα μέλη της Κοινότητας που θα έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους καθώς νέα μέλη, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και είναι κάτοικοι Νυρεμβέργης (Έλληνες/Ελληνίδες και οι σύζυγοί τους) και θα έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση εγγραφής στην Κοινότητα μέχρι 28.04.13 (11:00 - !3:00 η ώρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.