Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : Ακόμη και ρούχα από προσφορές "μόνο για Έλληνες", τα δίνουν σε αλλοδαπούς, που τα πωλούν στις λαϊκές



Aπό τις αποκαλύψεις του Χρυσαυγίτη δολοφόνου στην κατάθεσή του: 


 
Toυς αλλοδαπούς που κυνηγούν χρησιμοποιούν στα σχέδιά τους οι Χρυσαγίτες
  "Οι επιθέσεις στους Πακιστανούς γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων - θέλοντας να πείσουν τους ξενοφοβικούς πως στόχος τους είναι οι μετανάστες - καθώς στην πραγματικότητα τα μέλη της Χ.Α. τους "πουλούν προστασία". 

Καταγγέλλει δε πως ρούχα που συγκεντρώνονται από εράνους "μόνο για Έλληνες" καταλήγουν να πωλούνται σε πάγκους Ασιατών. Σε αυτούς πουλούν προστασία και παίρνουν ποσοστά, όπως αναφέρει.

Το πρώην στέλεχος υποστηρίζει ότι και χρήματα που μαζεύουν από εράνους καταλήγουν σε τσέπες κομματικών στελεχών. Αναφέρει συγκεκριμένο περιστατικό, στο οποίο είδε να παίρνουν ποσό 300 ευρώ από έρανο. "Με αυτά πληρώνουν τα κοινόχρηστά τους και άλλα έξοδα και κάνουν μία ζωή αξιοπρεπή" σημείωνει.

Αναφέρει παράλληλα πως αρχηγείο της δράσης της οργάνωσης είναι το τοπικό γραφείο όπου φυλάσσονται και όπλα, τα οποία απομακρύνονται όταν γίνεται έλεγχος από την αστυνομία. Όπως λέει αστυνομικός του Α.Τ. Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης και δίνει πληροφορίες, ενώ αναλαμβάνει να "καθαρίσει" όποιους πιαστούν στα πράσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.