Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ειρωνικά σχόλια για τους Έλληνες του εξωτερικού από ιστοσελίδες φίλα προσκείμενες στην Χρυσή Αυγή

Τα αποτελέσματα της κάλπης που ψήφισαν οι Έλληνες στο εξωτερικό για τις ευρωεκλογές ενόχλησαν μάλλον τους φίλους της Χρυσής Αυγής και τις ακροδεξιές ιστοσελίδες. Η Χρυσή Αυγή στους απόδημους έλαβε λιγότερο από τους μισούς ψήφους σε ποσοστά σε σχέση με τα ποσοστά της στην Επικράτεια. Μάλιστα, αν επιβεβαιωθούν τα ανεπίσημα στοιχεία που έχει ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ, σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστά ακόμη μικρότερα π.χ. Μόναχο 3,5%, Νταχάου 0,72%.
Αυτοί οι λόγοι προκάλεσαν προφανώς εκνευρισμό στους συντάκτες ιστοσελίδων που σχολιάζουν με ειρωνεία τα αποτελέσματα.

Έτσι διαβάζουμε υπό τον τίτλο «ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ...»
Και παρακάτω συνεχίζει με το σχόλιο «Κριτική στο αποτέλεσμα δεν έχουμε να κάνουμε ιδιαίτερη, γιατί μιλάει από μόνο του. Λίγοι ενεγράφησαν στους εκλογικούς καταλόγους, άρα οι πολλοί αδιαφόρησαν, σάρωσε η νουδούλα, αφού οι Έλληνες του εξωτερικού δεν ζουν εδώ για να δουν τη… γλύκα του Μνημονίου, πολύ καλά τα πήγαν οι αριστεροί, λόγω των φοιτητών που κατά παράδοση κάνουν την… επανάστασή τους εκ του ασφαλούς και με τα λεφτά του μπαμπά και επιστρέφοντας… σοβαρεύουν. Ωστόσο, εκείνο που μέτρησε περισσότερο στην ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, είναι η προπαγάνδα που κάνουν τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν… ειδυλλιακή την εικόνα της χώρας και σωτήρες της, τους Σαμαροβενιζέλους! Αυτά τα ολίγα…»

Σε μια άλλη ιστοσελίδα δημοσιεύεται ανάλυση- εξήγηση που συνοδεύει τα αποτελέσματα.

«Τα υψηλά ποσοστά των αριστερών οφείλονται σε φοιτητές αφού η πλειοψηφία των συντηρούμενων από τους γονείς τους χαραμοφάηδων είναι κνιτάκια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.