Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας για νεαρές και νεαρούς Ηπειρώτες του εξωτερικού

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού  ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά στα Γιάννινα Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας για νεαρές και νεαρούς Ηπειρώτες του εξωτερικού.
Το Πρόγραμμα, διάρκειας ενός μηνός, θα πραγματοποιηθεί στις ολοκαίνουργες εγκαταστάσεις του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» από 01.07 έως 26.07.2014 (Ημερ. άφιξης: Κυριακή, 29.06 ή Δευτέρα, 30.06.  και ημερ. αναχώρησης: Κυριακή 27.07.2014) και μπορούν να πάρουν μέρος ομογενείς ηπειρωτικής καταγωγής ηλικίας από 18 έως 32 ετών. Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει, πέραν της διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας, διαλέξεις ( που αφορούν τον πολιτισμό, τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, την ιστορική πορεία κ.λπ.), μουσική και χορό, επισκέψεις σε μουσεία, ιστορικούς χώρους, χώρους ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους κ.λπ.
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο αίτησης και να το αποστείλουν διαμέσου του Ηπειρώτικου Συλλόγου και της Ομοσπονδίας της περιοχής των στο Γραφείο Τύπου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, στη διεύθυνση:

Πηγή: Δελτίο τύπου από Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.