Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Τι γράφουν τα τουριστικά έντυπα της Γερμανίας για την νέα κυβέρνηση

Σε διαφορετικές κατευθύνσεις είναι οι δημοσιεύσεις των τουριστικών εντύπων για την νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα. Έτσι ενώ το biztravel που αναρωτιέται πως θα πάει ένας γερμανός τουρίστας σε μια χώρα που βρίζουν τη δική του πατρίδα, από την άλλη η Alltours δηλώνει ότι ούτε δραχμές ούτε οι νέες κυβερνήσεις θα επηρεάσουν τον τουρισμό.

«Οι εχθροί της Γερμανίας στην εξουσία»
Άρθρο με τίτλο «οι εχθροί της Γερμανίας στην εξουσία» δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του biztravel (26.01.2015) που ανήκει στον εκδοτικό οίκο του fvw.
Ο υπότιτλος του άρθρου κάνει αναφορά στην πρόθεση του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος που θέλει να συνεργαστεί με ακροδεξιούς που προβάλλονται ως αντι/γερμανοί.
Το άρθρο κάνει ειδική αναφορά σε δηλώσεις του κ. Καμμένου όπως «Νικήσαμε τους γερμανούς στον πόλεμο θα τους νικήσουμε και στο 4ο Ράιχ που προσπαθούν να δημιουργήσουν», «η χώρα μου έχει κατακτηθεί από τους γερμανούς και θα πρέπει να απελευθερωθεί»
Ενδεικτικό του πνεύματος του άρθρου είναι και η λεζάντα κάτω από την φωτογραφία με την Ακρόπολη ,,Θα διώξει τους τουρίστες ο συνασπισμός αριστερών και δεξιών ριζοσπαστών ;


Η Alltours αναμένει την «χρονιά της Ελλάδας»
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του 5ου μεγαλύτερου Ταξιδιωτικού Πράκτορα, κ. Willi Verhuven,  συνιστά έγκαιρες κρατήσεις για την Ελλάδα, καθώς αναμένει μια έντονη τουριστική εξέλιξη για την χώρα, ανεξάρτητα της πολιτικής αλλαγής που προέκυψε από τις εκλογές.
H Alltours φέτος εμφανίζεται στην τουριστική αγορά για πρώτη φορά ως πράκτορας με εξιδίκευση στον τουριστικό προορισμό τη χώρα μας.
Ο κ. Verhuven δηλώνει αδιάφορος στις φήμες για κινδύνους με «επιστροφή σε δραχμή» και λόγω της  «κυβέρνησης της αριστεράς» και δηλώνει ότι υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια αύξησης του τουρισμού από Γερμανία προς Ελλάδα.
Τέλος, χαρακτηρίζει θεαματικές τις επενδύσεις των ξενοδόχων τα τελευταία δυο χρόνια και τις θεωρεί ως πλεονέκτημα.


Ηλεκτρονική έκδοση τουριστικού εντύπου fvw από 27.01.2015
Άρθρο γνώμης του Klaus Hildebrandt (αρχισυντάκτης)

 
«Αναπληρωτής Υπουργός για τον Τουρισμό» είναι ο τίτλος του άρθρου γνώμης του Klaus Hildebrandt στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού τουριστικού περιοδικού fvw από 27.01.2015
Το άρθρο ξεκινάει με την επισήμανση ότι δεν υπάρχει πλέον αυτόνομο Υπουργείο και αναλύει την νέα οργανωτική δομή του Υπουργείου στο οποίο εντάσσεται ο Τουρισμός.
Στη συνέχεια κάνει αναφορές στην κα Έλενα Κουντουρά περιγράφοντας την πολιτική της διαδρομή. Επισημαίνει την σχέση της με τον αθλητισμό και την μόδα, την εμπειρία της στον τουριστικό κλάδο μέσω της μόνιμης επιτροπής της Βουλής για θέματα τουρισμού και τις δράσεις της σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολιτισμού καθώς και το ότι μιλάει τρεις γλώσσες.
Στον επίλογο το άρθρο επισημαίνει ότι τα προηγούμενα χρόνια ο Τουρισμός είχε δικό του Υπουργείο, τις περισσότερες δε φορές μαζί με τον Πολιτισμό και ότι η κα Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν στην Κυβέρνηση Σαμαρά Υπουργός στο «σοβαρό κλάδο για την οικονομία της χώρας».

Το άρθρο έχει φωτογραφία της νέας Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά. 

"ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.