Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

O Σπύρος Σαραντόπουλος Μάνατζερ της Χρονιάς των Steigenberger Hotels

Σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων τους οι διευθυντές των ξενοδοχείων της Steigenberger Hotel Group, τιμήθηκαν εφέτος με τον τίτλο του «Μάνατζερ της Χρονιάς" κατά την διάρκεια του πρόσφατου Συνεδρίου του ομίλου Steigenberger στο Άμστερνταμ. Στην κατηγορία Hotels and Resorts Steigenberger ο Σπυρίδων Σαραντόπουλος, Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής Κεντρώας Ευρώπης και Γενικός Διευθυντής στο Steigenberger Graf Zeppelin στη Στουτγάρδη, τιμήθηκε με τον τίτλο του «General ManagerOf The Year".
Ο Σαραντόπουλος εργάζεται στon όμιλο Steigenberger από το 2008. Ο ελληνικής καταγωγής Μάνατζερ διηύθυνε αρχικά τη ναυαρχίδα του ομίλου, το Steigenberger Frankfurter Hof, αργότερα το Grandhotel Petersberg στη Βόννη-Königswinter και από το 2012 δρα στην πρωτεύουσα της Βάδης-Βυρτεμβέργης, την Στουτγάρδη.


Ο Αντιπρόεδρος των Steigenberger Business Hotels Juergen von Massow δήλωσε: "Ο Σπυρίδων Σαραντόπουλος έχει συμβάλει τα τελευταία χρόνια σημαντικά στην επιτυχία του ομίλου Steigenberger και οδήγησε όσα ξενοδοχεία διηύθυνε σε μέγιστη απόδοση και φανταστικά αποτελέσματα."

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις εξαιρετικές γενικές επιδόσεις του ομίλου το 2015. Στελέχη όπως ο κ. Σαραντόπουλος είναι το άλφα και το ωμέγα μιας τέτοιας συνεχούς και επιτυχούς ανάπτυξης μίας επιχείρησης," πρόσθεσε ο Puneet Chhatwal, Διευθύνων Σύμβουλος της Steigenberger Hotels AG.
H Steigenberger Hotels AG είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς ομίλους ξενοδοχείων. Με έδρα την Γερμανία ο όμιλος λειτουργεί 111 ξενοδοχεία σε τρείς ηπείρους. 19 ξενοδοχεία βρίσκονται σε κατασκευή ή σχεδιασμό. Στην κατηγορία Steigenberger Hotels and Resorts ανήκουν μερικά από τα πιο πολυτελή ιστορικά και παραδοσιακά ξενοδοχεία της Ευρώπης όπως το Steigenberger Frankfurter Hof και το Steigenberger Parkhotel στο Ντίσελντορφ. Τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία InterCityHotel βρίσκονται σε 38 κέντρα πόλεων ή δίπλα σε αεροδρόμια. Το καινοτόμο concept "Jaz in the City" ξεκίνησε πιλοτικά στο Άμστερνταμ τον Οκτώβριο του 2015. 
Πηγή: DHWI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.