Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Το ελληνικό Food trucks "KALIMERA" στο Λονδίνο

Τα food trucks (καντίνες;), είναι μια αγαπημένη επιλογή των εργαζομένων για ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμασε πολλές χώρες στο εξωτερικό το εξωτερικό .

Στο Λονδίνο μπορούν πλέον να απολαύσουν νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας στο χέρι από το ξεχωριστό food truck Kalimera.

Ο Τηλέμαχος Αργυρίου, δημιουργός
του Kalimera διαπίτωσε το κενό που είχε στην προσφορά καλής, σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και τον βοήθησε να καταλήξει και στο μενού του food truck με το χαρακτηριστικά ελληνικό όνομα, που κινείται κυρίως στο κεντρικό και ανατολικό Λονδίνο.

Το μενού του βρίσκεται μεταξύ κλασικών και πολύ γνωστών ελληνικών γεύσεων, όπως ο μουσακάς και τα σουβλάκια, παρουσιασμένα, όμως, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο και συνδυασμένα με διαφορετικά υλικά, δίνοντας νόστιμα και ελαφριά πιάτα που μπορεί κάποιος να απολαύσει στο χέρι και να γυρίσει χορτάτος κι ευχαριστημένος στο γραφείο του.

Στο Kalimera βρίσκεις μουσακά με μελιτζάνες, ψητές πατάτες, ραγού με κρέας ή χορτοφαγικό και σως κεφαλοτύρι σε αποδομημένη μορφή όμως, τα διάσημα σουβλάκια σε 3 εκδοχές: με κοτόπουλο, τζατζίκι αβοκάντο και χούμους, αρνίσιο με τζατζίκι μέντας και μελιτζανοσαλάτα και χορτοφαγικό με χαλούμι, πέστο, σπανάκι και ντοματίνια, αλλά και σαλάτες χορτοφαγικές ή με κρέας, έχοντας μόνο καλά σχόλια να κάνουν για τις ελληνικές σπεσιαλιτέ του Τηλέμαχου.

Πηγή: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.