Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

H φωτογραφία του δίδυμου αδερφού που κάνει το "γύρο του κόσμου"

Η ιστορία της συγκεριμένης φωτογραφίας ξεκίνησε όταν ο Walker επέστρεφε με την μητέρα του από την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο. Όταν πέρασαν από το νεκροταφείο ο Walker είπε στην μητέρα του ότι ήθελε να δει τον "Willi" τον δίδυμο αδερφό του. Αυτό αναφέρει η μητέρα του στην εφημερίδα People.

Ο Walker κάθισε δίπλα από το μνημείο και μίλησε στον αδερφό του για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο. Η μητέρα του αντιλήφθηκε αμέσως ότι αυτή η στιγμή ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή και τράβηξε την εικόνα σε φωτογραφία. 

Μετά από λίγα λεπτά ο Walker σηκώθηκε αλλά άστραφτε στο πρόσωπο. "Πιστεύω ότι έμεινε εκεί για να έχει επικοινωνία με τον αδερφό του" επισήμανε η μητέρα του. 

Ο αδερφός του Walker πέθανε από το σύνδρομο (ΤΤΤS - μπορεί να επιζήσει μόνο ένα από τα δίδυμα παιδιά, επειδή τροφοδοτείται μόνο το ένα ). 

Στη συνέχεια η οικογένεια όχι μόνο δεν προσπάθησε να "σβήσει" το θάνατο αλλά το αντίθετο, προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον πόνο κρατώντας πάντα μια θέση στην οικογένεια για τον Willi. Έτσι δεν ήταν παράξενο ότι την πρώτη μέρα μετά το νηπιαγωγείο ο Walker αναζήτησε την επικοινωνία με τον αδερφό του. 

Πηγή: ΜΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.