Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Έκρηξη στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ. Ένας τραυματίας. Ακύρωση αγώνα

Σε τρομοκρατική επίθεση αναφέρεται η ομοσπονδιακή εισαγγελία με πιθανή ισλαμική ανάμειξη σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Βρέθηκαν τρεις επιστολές που αναλαμβάνουν το χτύπημα αλλά η εισαγγελία δεν θεωρεί αυθεντική αυτή της αντιφασιστικής οργάνωσης.

Η εισαγγελία έχει εντοπίσει δυο υπόπτους (ισλαμιστές) στους οποίους έγινε έλεγχος στα σπίτια τους. Ένας από τους δυο έχει συλληφθεί προσωρινά και εξετάζεται εάν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
------------------------------------------------
Δυο επιστολές έχουν βρεθεί που αναλαμβάνουν την ευθύνη των εκρήξεων στο λεωφορείο της ομάδας. Η μια από μια ισλαμική οργάνωση και η άλλη από μια αντιφασιστική οργάνωση. Η αστυνομία εξετάζει τις δυο επιστολές προκειμένου να διαπιστώσει αν και ποια είναι αυθεντική.

--------------------------------------------------
Στοχευμένη επίθεση θεωρεί η αστυνομία την επίθεση. Σε σημείο της έκρηξης βρέθηκε ανακοίνωση την οποία εξετάζει η αστυνομία.
---------------------------------------------------
Ο Ισπανός στόπερ έχει δεχτεί κομμάτια από τα τζάμια του λεωφορείου που θρυμματίσθηκαν από την έκρηξη και εγχειρίζεται.
---------------------------------------------------
H Ντόρτμουντ πιστοποίησε ότι ο ελαφρά τραυματισμένος παίκτης είναι ο ισπανός Μarc Batra . H αστυνομία πιστοποίησε 3 εκρήξεις.

----------------------------------------------------
Στο λεωφορείο της ποδοσφαιρικης ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ προέκυψε στο δρόμο από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.τουλάχιστον μια έκρηξη η οποία προκάλεσε τον τραυμτισμό ενός ατόμου (του ποδοσφαιριστή Marc Batra αναφέρουν τα ΜΜΕ) ενώ έσπασαν τζάμια του λεωφορείου
.
Ο αγώνας με την Μονακό αναβλήθηκε για αύριο. 

Η σελίδα θα ανανεώνεται με ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.