Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το Despacito στην κορυφή των streaming charts. ΒΙΝΤΕΟ

Η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο σε όλες τις υπηρεσίες streaming, εκτοπίζοντας το τραγούδι «Baby» του Justin Bieber που ήταν στην πρώτη θέση από το 2010.

Μπορεί κάποιοι να το λατρεύουν και άλλοι
να το μισούν, αλλά οι αριθμοί αποδεικνύουν ότι το Despacito είναι το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή Universal Music Latin Entertainment ανακοίνωσε πως το Despacito του Λουίς Φόνσι είναι το τραγούδι που έχει παιχθεί περισσότερο από κάθε άλλο (4,6 δισεκατομμύρια φορές) σε όλες τις υπηρεσίες streaming, κερδίζοντας έτσι την πρώτη θέση.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Billboard με τα 100 πιο hit τραγούδια. Από την πλευρά του ο Λούις Φόνσι ανέφερε πως είναι πραγματικά πολύ τρελή η πορεία του τραγουδιού και πως η τεχνολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ακουστεί παντού.

«Έκανα ό, τι μπορούσα για να κάνω τον κόσμο να χορέψει. Άλλωστε ο κόσμος μπορεί να έρθει κοντά σε μια εποχή που χτίζονται τείχη», δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πορτορικανός.
Στην αρχή, το Despacitο προοριζόταν να γίνει μπαλάντα, ωστόσο μετά από την συνεργασία του με τον καλλιτέχνη Daddy Yankee, το τραγούδι πήρε την μορφή που έχει σήμερα.

Πηγή-δημοσιεύτηκε: Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου