Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

"Game of Thrones" : To σενάριο του 8ου κύκλου είναι έτοιμο

Το σενάριο του 8ου κύκλου παραδόθηκε στην εταιρεία HBO που θα ξεκινήσει σύντομα την παραγωγή των τελευταίων 6 επεισοδίων. Μάλιστα τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια ταινίας (όπως το τελευταίο επεισόδιο του 7ου κύκλου πουήταν διάρκειας 77 λεπτών).

Μέχρι πρότινος ήταν άγνωστό πότε θα είναι έτοιμο το σενάριο του 8ου κύκλου "The Winds of Winter". Τώρα
υπολογίζεται ότι η ταινία θα μπορέσει να προβληθεί το 2018.

Η σειρά Game of Thrones (Παιχνίδι του στέμματος) είναι μία αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου". Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η σειρά έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών στο HBO και έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά ευρεία και ενεργή διεθνή βάση οπαδών. Έχει λάβει καθολική αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία και την έκταση της παραγωγής της, αν και κάποιοι έχουν επικρίνει την συχνή χρήση του γυμνού, της σωματικής και σεξουαλικής βίας. (Πρέπει να σημειωθεί ότι ένα από τα χαρακτηριστικά της σειράς είναι ο θάνατος των πρωταγωνιστών. Από τους 30 που ανά διαστήματα έχουν ενεργό ρόλο ήδη έχουν σκοτωθεί 20 και "φήμες" θέλουν στον τελευταίο κύκλο ο αριθμός να μεγαλώσει πολύ ακόμη),

Το περιοδικό Time χαρακτήρισε το Game of Thrones ως την δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου, ενώ το BBC News έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν.  Συνολικά έχει κερδίσει 212 βραβεία από τις 611 υποψηφιότητες που έχει λάβει, ανάμεσα τους και 38 Βραβεία Έμμυ, τα περισσότερα από κάθε άλλη τηλεοπτική σειρά. Από την 7η σεζόν και έπειτα οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς αποτελούν τους ποιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Μάλιστα σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό TVSpielfilm το πρώτο επεισόδιο του  7ου κύκλου (προβλήθηκε τον Ιούλιο) το είδαν πάνω από 16 εκ άτομα στις ΗΠΑ ενώ παγκοσμίως 106.000.000 φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.